Vučić danas sa spasiocima otete devojčice

Premijer će sa pripadnicima MUP-a razgovarati u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima

  • 0

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primiće danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su učestvovali u akciji spasavanja otete devojčice u naselju Braće Jerković.

Vučić će sa pripadnicima MUP-a razgovarati u zgradi Vlade Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Dvogodišnja devojčica je oteta 13. marta u beogradskom naselju Braće Jerković oko 13 sati, a pronađena je nakon dva sata policijske potere, dok su otmičari, troje državljana Francuske, uhvaćeni.

Otmičari su posle otmice kolima pokušali da probiju naplatnu rampu "Šimanovci" na auto-putu ka Šidu, a policija ih je stigla 40-ak kilometara dalje gde im je preprečila put.

Devojčica je pronađena bez povreda i vraćena roditeljima, a osumnjičeni će biti privedeni uz krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je tada MUP.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA