SKANDAL: Pretnje smrću Vučiću na Fejsbuku zbog Počuče!

U pretećem obaveštenju uz uvrede na račun premijera, organizacija "Crna ruka Srbija" je saopštila da "je u svrhu Vučićeve fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji"

  • 13

Na svom Fejsbuk profilu takozvana organizacija "Crna ruka Srbija" objavila je da organizuje javni lov na premijera Aleksandra Vučića, koji je, kako navode, pokušao da se preko BIA osveti Radomiru Počuči.

Prema navodima RTS-a, u pretećem obaveštenju uz uvrede na račun premijera, ova organizacija je saopštila da "je u svrhu njegove fizičke likvidacije mobilisano svo ljudstvo i sredstva koje stoje na raspolaganju toj organizaciji".

POČUČI PRETE STRELJANJEM?! Životna drama voditelja u Ukrajini! (VIDEO)

Radomir Počuča, nekadašnji voditelj TV Pink i dobrovoljac uhapšen je 17. marta na ratištu u Ukrajini, koje kontrolišu proruske snage.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Idi begaj

    24. mart 2015 | 17:11

    Samim tim sto na fejsbuku objavljuju lov na coveka jasno je kakva je to banana organizacija....a da ne pricamo o samom cinu. Sto bi rekao Kesic ...ale

  • Vendeta

    24. mart 2015 | 16:22

    Da,verujem da bi mu javili tako nešto. U svakom slučaju pretnja likvidacijom je glupa i strašna stvar.

  • Monarhista

    24. mart 2015 | 16:28

    Svako ko preti i poziva na obracun ili likvidiranje ljudi,treba odmah da bude kaznjen u skladu sa zakonom.Pocuca je imao sve u zivotu,njegov izbor zivota je njegova privatna stvar i sam je kriv ako se bilo sto lose njemu desi,sto nikom pa ni njemu ne zelim.Pozivanje na linc premijera Vucica i vredjanje a ne kritike za politicka ili ekonomska neslaganja,treba kaznjavati po zakonu.To se odnosi na sve ljude sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA