198

(EKSKLUZIVNI FOTO) PARTIZANI SU DRAŽU ZAKLALI ZUBIMA: Ispovest TITOVOG SABORCA KOJA ĆE ŠOKIRATI SRBIJU!

- Srpski komunisti uhvatili su u klopku Dražu Mihailovića, vođu velikosrpske buržoazije i zaklali ga zubima - napisao je Vladimir Dedijer u svom pismu Petru Stamboliću

Partizani, Dragoljub Draža Mihailović
Foto: Wikimedia

Akademik, publicista, učesnik narodnooslobodilačke borbe i jedan od odanih saradnika Josipa Broza Tita Vladimir Dedijer uputio je pismo narodnom heroju Jugoslavije i predsedniku Predsedništva SFRJ pismo u kome iznosi mnoge tvrdnje, pa i onu do sada skrivenu da su vođu četničkog pokreta Dragoljuba Dražu Mihailovića partizani “zaklali zubima”. Telegraf.rs vam ekskluzivno donosi ovu prepisku i prvi put je objavljuje u srpskim medijima!

27. aprila 1987. godine poznati funkcioner komunističke jugoslavije Vladimir Dedijer pisao je svom “drugu” Petru Stamboliću, a ova prepiska do sada bila je skrivana daleko od očiju javnosti.

U pismu dragom Peri, kako Dedijer oslovljava Stambolića navode se mnoge stvari koje su do sada bile dobro čuvane pod oznakom “državna tajna”, a među njima je i tvrdnja Titovog potpukovnika u rezervi da su partizani “zubima zaklali Dražu Mihailovića”.

Foto: Miloslav Samardžić / Pogledi.rs

Foto: Miloslav Samardžić / Pogledi.rs

Foto: Miloslav Samardžić / Pogledi.rs

Foto: Miloslav Samardžić / Pogledi.rs

Dedijer je u ovom pismu otvorio dušu svom ratnom saborcu Petru Stamboliću, s kojim je zajedno ratovao i kojeg poziva da objavi memoare, jer ono što on zna to svi građani Jugoslavije MORAJU SAZNATI.

– Srpski komunisti uhvatili su u klopku Dražu Mihailovića, vođu velikosrpske buržoazije i zaklali ga zubima – piše Dedijer.

Ovu prepisku dva odana saradnika Josipa Broza Tita objavile su “Srpske novine“ iz Čikaga – glasilo OSČ “Ravna Gora“, u broju 684. za mart 2015. godine.

Ukoliko želite da saznate vše o ovim detaljima možete to uraditi ovde:

http://www.pogledi.rs/

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dragoljub Draža Mihailović, Draža Mihailović, Josip Broz Tito, Petar Stambolić, SFRJ, Tito, Vladimir Dedijer
Popularni komentari
 • S
  Sasa

  Koliko je Srba pobijeno 1944. od strane partizana(ozne) a ucimo istoriju partizani oslobodioci, kakva gnusna LAZ……..

 • J
  Južnjak

  Dragoljub Mihailović je bio armijski đeneral i načelnik štaba Vrhovne komande Jugoslovenske vojske u Otadžbini, kao i ministar vojske, mornarice i vazduhoplovstva Kraljevine Jugoslavije u toku Drugog svetskog rata.
  Tokom Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata bio je oficir Srpske vojske u Kraljevini Srbiji.
  Za razliku od njega,Tito je bio najobičniji bandit,koji je ratovao protiv Srbije u Prvom svetskom ratu.

 • -
  --.major. MILAN TEPIC RS.K.

  E moji srbi daj malo dozovimo se pameti zbimo redove i nedajmo da nas truju sa takovim i slicnim stvarima. Ovo sto se opisuje u pismu je istina je samo srbin srbinu moze uciniti zlo neponovilo se pridajmo paznje jedni drugima izdajice izolovati i nazvati pravim imenom . Danas ponasoj zemlji vrsljaju domaci i strani neprijatelji pravebsebi zadovoljstvo kako smo neslozni i zavodljivi.

foto dana

video dana