SKANDAL: Hašim Tači i Albanci TUŽE SRBE i Srbiju za GENOCID na KOSOVU!

Poslanička grupa stranke Hašima Tačija podnela je zahtev za izglasavanje "Rezolucije o genocidu Srba nad Albancima tokom sukoba na Kosovu 1999. godine". To je suprotno razgovorima koji se vode u Briselu poručuje Ivica Dačić

  • 35

Poslanička grupa DPK, stranke Hašima Tačija podnela je Skupštini Kosova zahtev za izglasavanje "Rezolucije o genocidu Srba nad Albancima tokom sukoba na Kosovu 1999. godine"!

- Skupština obavezuje Vladu Kosova da otpočne sve političke i pravne procese (domaće i međunarodne) koji se odnose na uspostavljanje pravde o genocidu i ratnim zločinima počinjenim od strane Srbije prema narodu i imovini Kosova, kao i rasvetljavanje sudbine nestalih tokom 1999. godine - piše u predlogu DPK-a.

Ministars spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže za "Novosti" da ova rezolucija ne ide u prilog razgovorima koji se vode u Briselu i da se o genocidu ne glasa već se o njemu sudi.

- Zar neko stvarno misli da mi pod tim uslovima možemo da razgovaramo u Briselu? - pita se šef srpske diplomatije.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever-jug

    1. april 2015 | 09:40

    Tako je to kad najveci zlocinac prica o genocidu a on ne odgovara ni za proterivanje srba sa Kosova, ni za mucenja i ubijanja i pre i tokom i posle 1999. godine. Monstrum od coveka je kidnapovao srbe i nealbance, licno je odgovoran za trgovinu organima i sad trazi neku pravdu za sebe i svoj narod. Da nije ovo prvoaprilska sala?

  • Brana

    1. april 2015 | 09:34

    Pa mogai je i pavelic da tuzi Srbe da su im zadavali napore dok su umirali u Jasenovcu pa sta?

  • Tea

    1. april 2015 | 09:20

    Hahahah siptari nas tuze za genocid,pa ko se zelio odvojiti mi ili oni.A bili su zasticeni kao bubreg u loju u staroj Yugi,da bi sad tuzili za genocid a prvi su krenuli sa ratnim operacijama.Vojska Srbije je samo cuvala svoj teritorij i svoje stanovnistvo, Nista novo i presmesno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA