HAŠIM TAČI DOLAZI U SRBIJU! Bivšeg šefa OVK čuvaće 4.000 srpskih policajaca!

Hašim Tači, zamenik premijera Vlade Kosova krajem aprila dolazi u prvu posetu Srbiji, kao učesnik konferencije o integracijama zapadnog Balkana u EU

  • 74

Zamenik premijera i kosovski ministar spoljnih poslova Hašim Tači boraviće krajem meseca u Beogradu, izveštavaju Prištinski mediji. Tači će na poziv nevladine oprganizacije "Ambasadori mira" učestvovati na skupu na koji su pozvani ministri spoljnih poslova četiri balkanske zemlje.

Tokom posete Tačija za bezebednost ovog skupa, biće angažovano 4.000 policajca

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Tači je potvrdio učešće na konferenciji, koja će biti održana 24. aprila u organizaciji nevladine organizacije Omladinski odbor za obrazovanje, a na temu "EU integracije zapadnog Balkana:možemo bolje zajedno".

Evropska unija lobira da se poseta dogodi, a vlada u Beogradu ove nedelje treba da donese odluku u vezi sa njegovim dolaskom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alan ford

    15. april 2015 | 10:40

    Zar on nije na poternici srbije.

  • Cimanje

    15. april 2015 | 10:58

    I da ga dočekate uz sve počasti sa zastavom Republike Kosova i himnom iste. E, Srbi moji na šta smo spali, ko nas vodi, da imamo iole časti i ponosa ovog teroristu bi uhapsili čim bi kročio na neokupirani deo Srbije.

  • tači zločinac

    15. april 2015 | 12:15

    Treba ga uhapsiti čim kroči nogom na teritoriju Srbije.Ako on dođe i slobodno prođe kroz Srbiju a ne bude uhapšen,to će biti ogromna sramota i ljaga na Srpskom obrazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA