(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Evo kako danas izgleda Goran Hadžić kojeg IZJEDA RAK!

Haški optuženik Goran Hadžić vratio se u Srbiju, pošto je Tribunal u Hagu doneo odluku o njegovom puštanju na privremenu slobodu radi lecenja, a pogledajte kako danas izgleda

Haški optuženik Goran Hadžić vratio se u Srbiju, pošto je Tribunal u Hagu doneo odluku o njegovom puštanju na privremenu slobodu radi lečenja, a da je bolest koja je pogodila bivšeg lidera Srba u Hrvatskoj jaka pokazuje i njegov izgled koji se totalno izmenio!

Goran Hadžić naime ima tumor na mozgu i trenutno je moguća samo palijativna terapija kojom bi se usporilo napredovanje ove opake bolesti, a kako se lekari nadaju bivši lider Kninske Krajine trebalo bi da se oporavi do maja.

HAŠKI TRIBUNAL NASTAVLJA DA UBIJA SRBE: Goran Hadžić UMIRE

Foto: Tanjug / Jaroslav Pap Foto: Tanjug / Jaroslav Pap

Za vreme boravka u Srbiji država je dužna da obezbedi da se Hadžić adekvatno leči, ali i da država vrši kontrolu i nadzor njegovog kretanja dok se nalazi u Novom Sadu i da o tome izveštava Haški tribunal, rekao je Rasim Ljajić.

ZLA KOB SRPSKIH LIDERA: Umirali su u NAJGORIM MUKAMA u Haškom tribunalu, MUČENI i PREBIJANI po zatvorima! (FOTO)

- On (Hadžić) je obavezan da bude u svojoj kući od 23 sata uveče do sedam sati ujutru. Ukoliko bude potrebe da ide u zdravstvene ustanove to će takođe biti pod nadzorom i kontrolom i tome ćemo izveštavati Tribunal - kaže Ljajić.

Foto: Tanjug / Jaroslav Pap Foto: Tanjug / Jaroslav Pap

Hadžić je optužen za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja u Hrvatskoj od 1991. do 1995., a uhapšen je u julu 2011. na Fruškoj gori i izručen Tribunalu, gde se prilikom prvog pojavljivanja pred sudom izjasnio da nije kriv ni po jednoj tački optužnice.

Suđenje mu je počelo 16. oktobra 2012., a tužilaštvo je 9. aprila prošle godine završilo iznošenje dokaza. Izvođenje dokaza odbrane počelo je u julu.

Foto: Tanjug / Jaroslav Pap Foto: Tanjug / Jaroslav Pap

Evo kako je izgledao Hadžić pre bolesti:

Foto: YouTube / ICTY New Media Foto: YouTube / ICTY New Media

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danyeel

    16. april 2015 | 08:56

    Zar vam nije cudno da svi u hagu dobiju rak a?

  • Krajisnik

    16. april 2015 | 08:50

    Kako to da samo nasi optuzeni obole od raka ili dobiju infrakt sta im rade ,cime ih truju,nadam se da ce to neko od nasih vlasti zapoceti istragu o tome!

  • Njegon

    16. april 2015 | 09:17

    Otrovan , zarazen rakom i pusten da umre .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA