Vučić: Neće biti vanrednih parlamentarnih izbora!

Premijer Srbije poručio je da za sada neće biti vanrednih republičkih izbora i da postoji mogućnost povećanja plata i penzija do kraja ove godine

  • 2

Aleksandar Vučić je tokom posete Novom Pazaru rekao da je "Srbija na pola puta ka boljitku" i da nema potrebe za vanrednim izborima.

Premijer je najavio da će do kraja godine, ako se nastavi dobar trend u javnim finansijama, biti povećane plate u javnom sektoru i penzije.

- Najteži deo smo prešli. Dobro stoje svi brojevi po pitanju javnih finansija i u aprilu - rekao je Vučić u razgovoru s građanima Novog Pazara, gde danas boravi u poseti.

ON je naveo da Srbija mora da bude postavljena na stabilne temelje.

Premijer Srbije postavio je danas kamen temeljac novog dijagnostičkog centra u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabo

    20. april 2015 | 15:25

    Gospodine premijeru sto pre povecanje penzija barem onih koji imaju desetak hiljada... (kako se moze ziveti od tog prihoda?)a kad se oporavi drustvo i steknu se uslovi naravno za sve.

  • ---.major. MILAN TEPIC R.S.K.

    20. april 2015 | 21:46

    Svaka ti cast vucicu nastavi ti si covjek br 1. Nedaj ovima sto ti bacaju klipe u tockove da se vesele hapsi lopove i sve one koji rade protiv interesa srbije,podrzavaju te svi cestiti gradjani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA