Šešelj kandidovao ženu Jadranku za predsednika Srbije!

Lider SRS-a doneo odluku da umesto Aleksandra Martinovića radikale na predsedničkim izborima predstavlja njegova supruga. Dragan Todorović je to najpre demantovao, a zatim je predsednički Kolegijum odlučio da upravo gospođa Šešelj bude kandidat te partije

  • 2

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, odlučio je da će kandidat te stranke za predsednika Srbije biti Jadranka Šešelj, njegova supruga! Ovu informaciju najpre je demantovao šef poslaničke grupe te partije Dragan Todorović, ali je SRS kasnije odlučio da kandiduje gospođu Šešelj, i to na predlog Aleksandra Martinovića.

Haški optuženik je svoju odluku saopštio stranačkim organima SRS-a. Međutim, Todorović je tvrdio da je kandidat te partije ipak Aleksandar Martinović i da on "ne pridaje mnogo značaja tome šta piše na tarabama".

- Što se mene tiče, ja ostajem pri tome da je Martinović kandidat za predsednika - rekao je Todorović.

Ipak, kasnije tokom prepodneva došlo je do novog obrta. Predsednički Kolegijum radikala prihvatio je predlog potpredsednika stranke Aleksandra Martinovića da Šešeljeva bude kandidat SRS za predsednika Srbije.

Na Kolegijumu je istaknuto da je "Jadranka Šešelj žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje, dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava Šešelja", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

- Srbiji je potreban domaćin koji će o njoj brinuti i za nju se žrtvovati, onako kako o svojoj porodici brine i za nju se žrtvuje Jadranka Šešelj. Izbori su oslednja prilika da se napravi zaokret od dosadašnje katastrofalne državne politike - dodaje se u saopštenju.

 

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aristokrata

    6. april 2012 | 12:08

    Dinastija Šešelj! Ko kaže da Šeki nije monarhista?

  • ODUSEVLJEN

    6. april 2012 | 11:27

    Jos se nije ni kandidovala a vec je napravila buru ! Nesagledivo je bolja od Klinickog i Grobara !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA