MILOŠEVIĆ BOLOVAO OD MANIJE GONJENJA? Plašio se da leti i nije jeo ketering u avionu jer je verovao da će biti UBIJEN!

Pre 28 godina bivši predsednik SRJ, a tadašnji predsednik Predsedništva Saveza komunista Srbije izgovara rečenicu koja je i danas često citirana i postala deo KOSOVSKOG MITA

  • 9

Bivši predsednik SRJ i lider SPS-a Slobodan Milošević, imao je strah od letenja avionom, a uvek kada je leteo čuvenim "falkonom 50" s njim je išlo i njegovo obezbeđenje, koje je sedelo u kabini pilota!

Slobodan Milošević uvek kada je leteo "falkonom" u posetu stranim zemljama pio je "svoje specijalno vino", koje mu je uvek služeno hladno, a koliko se plašio za svoju bezbednost i da nije imao poverenja u ljude koji ga voze govori i činjenica da je sa njim uvek išao njegov telohranitelj koji je sedeo u kabini pilota!

Kako saznajemo Milošević je uvek vodio računa o svojoj bezbednosti, jer su do njega uvek dolazile informacije da se sprema atentat na njega, pa je bio i previše obazriv.

ATENTAT NA SLOBU U AVIONU: Evo kako je telohranitelj zamalo UBIO Miloševića!

Bivši pilot vladinog “falkona 50″ Dušan Kosanović (66) ispričao je za “Politiku”da je Milošević prilikom svakog leta vodio računa o svojoj bezbednosti.

- Recimo nikada nije jeo ketering koji bi mu poslužili domaćini u avionu, a jedan od njegovih bezbednjaka je uvek sedeo u kabini s pilotima - rekao je Kosanović.

Foto: aviosluzba.gov.rs Foto: aviosluzba.gov.rs

Da ga je tolika briga o bezbednosti jednom stvarno mogla koštati života dokazuje i činjenica da je prilikom njegovog leta u Ženevu avion pokvario baš njegov telohranitelj!

– Kada je Milošević putovao falkonom uvek je u kabini s pilotima bio i momak zadužen za njegovu bezbednost, on je ostao da čuva avion dok je Milošević bio na sastanku, a kada smo se vratili nismo mogli da pokrenemo avion – priča Kosanović.

OVE TAJNE KRIJE VLADIN AVION: Evo kako su Karadžić, Ćosić i Milošević LUDOVALI u falkonu i polivali tablu RAKIJOM!

Prema njegovim rečima Miloševićev telohranitelj se, kako je na kraju utvrđeno, igrajući se isključio određene mikroprekidače i tako pokvario avion.

(Telegraf.rs / Izvor: Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FB

    26. april 2015 | 11:14

    Znači on je bio bolestan psihički

  • Acko

    26. april 2015 | 10:58

    Rodjaci,ne radi se i maniji gonjenja. Nato neovarvari su neprestano napadali ovu nasu Srbiju, nazivajuci Predsednika 'Balkanski kasapin'... Izmedju ostalog, bombardovali su i kucu u kojoj je ziveo sa porodicom, i na kraju ga ubili u Hagu. Ne lici mi to na neku maniju, bec bih pre rekao da se radi o veoma razloznom i racionalnom strahu za goli zivot. Razmislite malo o razlozima koji izazivaju strah kod coveka.

  • vitez

    26. april 2015 | 15:56

    Čovek kome su se ubila oba roditelja i koji je svi svoji godina razvijao ubilačke strasti,samo bi u Srbiji mogao biti voljen i poštovan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA