GAŠIĆ O HELIKOPTERU: Iznenadili su me nalazi obdukcije!

Bratislav Gašić, ministar odbrane, dao je izjavu u Tužilaštvu o nesreći vojnog helikoptera u Surčinu

  • 2

Bratislav Gašić, ministar obrane, rekao je u beogradskom Tužilaštvu da nije učestvovao u radu komisija koje su istraživale nesreću vojnog helikoptera u Surčinu, kada je pogunilo sedam osoba. 

Gašić je dodao da je izveštaj obdukcionog nalaza saznao 10 dana posle načelnika Generalštaba vojske Srbije, generala Ljubiše Dikovića.

-  General Dikovć saznao je za rezultate tog nalaza 10 dana pre mene. To vam pokazuje koliko sam se držao po strani i koliko sam puštao struku da objektivno završi istragu...Iznenadio sam se kada sam saznao za obdukcioni nalaz. Pre svega, jer su Mehić, Ðukarić, Drajić i Miladinović heroji koji su nebrojano puta spasili živote naših sugrađana. Zbog toga se tu postavlja pitanje o odgovornosti, koju utvrđujemo kroz disciplinski izveštaj - rekao je Gašić.

Izveštaj o padu helikoptera stigao u Tužilaštvo!

Gašić je rekao i da se posle nesreće preispitivao da li je na bilo koji način doveo do pada helikoptera.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot genije

    27. april 2015 | 10:45

    U Japanu je ministar za saobraćaj dao ostavku jer je voz kasnio 1 minut. Nije šala! Sta još treba da se desi da naš ministar odbrane ode sa funkcije?

  • BigFoot

    27. april 2015 | 10:26

    Ovaj ne odustaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA