Vučić: Neću podržati SMENU Jankovića!

- Saša Janković, zaštitnik građana, slobodno neka nastavi da radi, mislim da je dobro imati tu vrstu političkog protivnika, kako bi razvijali naše demokratske kapacitete - rekao je premijer Aleksandar Vučić

  • 0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće podržati ideje koje postoje u njegovoj stranci da se sa mesta zaštitnika građana smeni Saša Janković jer je, kako je istakao, korisno imati tu vrstu političkog protivnika kao korektivni faktor.

- On slobodno neka nastavi da radi, kao što mislim da je dobro da imate tu vrstu političkog protivnika kao korektivni faktor kroz te institucije. To je velika vrednost za Srbiju i uveren sam da to razvija naše demokratske kapacitete i to ću punim srcem podržati. Ideje u mojoj stranci da se smeni Janković, što može da se završi za 24 sata, nikada neću da podržim - poručio je premijer.

Vučić je kazao da se ne slaže sa izjavom svog koalicionog partnera Vuka Draškovića koji je kazao da je nepotrebna medijska kampanja protiv Jankovića i da to šteti ugledu Srbije.

- Imam potpuno dugačije mišljenje, jer sam video kampanju i hajku na one koji su se usudili da misle drugačije od Jankovića - kazao je premijer.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA