VUČIĆ ODGOVORIO NA UCENE IZ NEMAČKE: Evo na koje USLOVE Srbija NEĆE NIKADA PRISTATI!

- Ako vam je savest čista, ako ste uradili sve, ako imate ovakve pohvale... Uradili smo puno, uradićemo još ali postoje granice preko kojih ne možemo da pređemo - rekao je premijer Srbije

  • 2

Odluka o otvaranju poglavlja u pregovorima sa EU nije na Srbiji, već na evropskim partnerima, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

- Radi se o nekim pitanjima iz Briselskog sporazuma, kao što je Zajednica srpskih opština, i nekim koja su izvan Briselskog sporazuma. Daćemo sve od sebe da, čuvajući naše nacionalne i državne interese, postignemo sporazume tamo gde možemo - rekao je Vučić.

NAJNOVIJE UCENE SRBIMA IZ NEMAČKE: Evo šta Angela Merkel traži od Srbije da uradi ili NEMA NIŠTA od EU!

On je istakao da ima tema o kojima ne može ni da razgovara, a jedno od tih je da se prepusti 100 odsto hidropotencijala Gazivoda.

- Na to me niko na kugli zemaljskoj neće naterati. Ako neko želi dogovor, onda mora da to da pokaže, a odluka je na EU - rekao je premijer.

Foto: Tanjug / Dragan Stanković Foto: Tanjug / Dragan Stanković

On je istakao da mu je posebna čast to što je dobio takve pohvale od Štajnamera za reforme koje su sprovedene.

VUČIĆ I ŠTAJNMAJER: Nemačka će podržati OTVARANJE prvih poglavlja! (FOTO)

- Ako vam je savest čista, ako ste uradili sve, ako imate ovakve pohvale... Uradili smo puno, uradićemo još ali postoje granice preko kojih ne možemo da pređemo -  naglasio je Vučić.

On je ponovio da Srbija neće priznati nezavisnost Kosova i da dijalogom sa Prištinom želi uspostavljanje racionalnih i razumnih odnosa, ali tako da oni ne budu smentnja ni pretnja nikome na Balkanu.

Premijer Vučić izjavio je da Srbija i Nemačka u svojoj savremenoj istoriji trenutno imaju najbolje moguće odnose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicha

    28. april 2015 | 23:04

    Pusti eu i švabe narcise.Gazivode moraju biti prokopom kanala preuzmerene ,ssv protok,prokopom novog korita,ka Kraljevu,time se gasi sve,i trepča i elektrane u obiliću,i vodosnabdevanje i sistemi za navodnjavanje.Kad može Izrael na palestinskoj teritoriji,može i Srbija na svojoj ds menja tok reka i izmešta akumulacije.Jeb.š i svet i nemačku.Extra pozicija za pregovore.A švabe znaju bez te vode nema eksploatacije zemnih resursa.Nema im mesta tamo.Poklonimo gazivode Rusiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA