RATKA MLADIĆA UBIJAJU U HAGU, IMAO JE MOŽDANI UDAR I INFARKT! Ispovest sina srpskog generala ZAPALIĆE SRBIJU!

- U Hagu je imao infarkt, nekoliko kolapsa i ozbiljne zdravstvene krize. Pravo je čudo da je preživeo. Ponekad mi se čini da ga samo jaka volja održava u životu - kaže sin Ratka Mladića

Sin generala Vojske Republike Srpske Ratka Mladića i haškog optuženika Darko Mladić kaže da njegovog oca u Hagu špijuniraju sudije i prate gotovo svaku njegovu reč, kao i da je on pred tribunalom izložen potpuno nepravednom postupku.

 

- Ratko je sada malo bolje nego ranije, ali zdravstveno stanje moga oca je i dalje ozbiljno. Posledice moždanog udara koji je pretrpeo samo su ublažene, a suđenje je za njega napor koji teško izdržava. Zbog umora, posle nekog vremena prestane da sluša šta se govori u sudnici, a kada se vrati samo leži, često ne može ni da jede - kaže Darko Mladić za "Novosti".

 

EKSKLUZIVNI INTERVJU! Darko Mladić: Ako je Hrvatska oslobodila Gotovinu, može i Srbija mog oca!

 

- U Hagu je imao infarkt, nekoliko kolapsa i ozbiljne zdravstvene krize. Pravo je čudo da je preživeo. Ponekad mi se čini da ga samo jaka volja održava u životu. Kad nije na suđenju uglavnom igra šah i druži se sa Radovanom Karadžićem i Stojanom Župljaninom - kaže sin generala Vojske Republike Srpske.

 

foto: Slobodan Pikula

foto: Slobodan Pikula

 

PUTIN SPASAVA SRPSKOG GENERALA: Predsednik Rusije NAREDIO SPECIJALCIMA da izvuku Ratka Mladića iz zatvora!

 

Prema njegovim rečima Tužilaštvo vrši stravične pritiske na svedoke, naročito one iz Bosne kojima prete da će protiv njih biti podignute optužnice ako budu svedočili u korist Ratka Mladića i posle takvih pretnji mnogi svedoci su odustali od svedočenja.

 

Darko Mladić kaže da je u Hagu bila postavljena jedna žena da sedi u prostoriji gde je Ratko Mladić razgovarao sa advokatima.

 

foto: Slobodan Pikula

foto: Slobodan Pikula

 

- Sedi, sluša i prenosi sve tužilaštvu. Odbrana se bunila protiv toga, ali oni su objasnili da ako Ratko glasno priča to znači da se odrekao prava na privatnost. A on zbog moždanog udara slabo čuje na desno uho i mora se glasno pričati - kaže on.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Južnjak

    26. maj 2015 | 09:24

    Da nije bilo generala Ratka Mladića,danas ne bi bilo ni Srba preko Drine. On je odbranio Republiku Srpsku,i spasao je preko 1.300.000 Srba...

  • Bobanto

    26. maj 2015 | 08:31

    Imamo toliko prioritetnih problema ,necemo valjda da razbijamo glavu o zatvorenicima tj. Ratnim zlocincima.

  • mito

    26. maj 2015 | 08:49

    koji su ovo lesinari sto ostavljaju komentare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA