OVO JE SALATA "ALEKSANDAR" I KOŠTA SAMO 150 DINARA: Probali smo NAJNOVIJI specijalitet u Skupštini Srbije!

U restoranu Skupštine Srbije na meniju se nalazi salata simboličnog imena "Aleksandar", a niko ne zna da li ona nosi ime u čast premijera Srbije ili kuvara iz restorana

  • 1

Odavno je poznato da srpski poslanici imaju tu "čast" da bogato jedu za male pare, a da im jelovnik ne bude stalno isti brinu se kuvari koji ih s vremena na vreme iznenade nekim novim specijalitetom. Najnovije jelo koje predstavnici naroda mogu okusiti u svojoj menzi za samo 150 dinara je salata "Aleksandar"! Telegraf.rs se zbog toga uputio u čuveni restoran i probao ovaj novitet na meniju!

Odmah nakon dobijene informacije da se u skupštinskom restoranu pojavila nova salata napravljena od piletine i rukole, koja se zove "Aleksandar" odlučili smo da probamo ovaj specijalitet koji košta samo 150 dinara!

Šta sve srpski političari mogu da kupe za 100 dinara u restoranu Skupštine Srbije? (FOTO)

Kako smo saznali od ljudi iz restorana Skupštine Srbije ova salata nije deo stalnog menija i zbog toga je nema na karti već se samo u specijalnim prilikama iznosi na poslaničku trpezu. Ipak, poslanici nam kažu da oni ne znaju da li ova salata nosi ime u čast premijera ili kuvara, ali kažu da je veoma ukusna.

Foto: Tanjug/Aleksanadar Stojanović Foto: Tanjug/Aleksanadar Stojanović

BOGAT RUČAK ZA 100 DINARA: Evo koliko srpski poslanici plaćaju iće i piće!

Teško je reći i da li je sam predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić probao ovaj delikates, jer kada god bude pozvan na sednicu, bukvalno ceo dan presedi u sali parlamenta!

VEĆI HIT OD VAZDUPLOHOVA: Potpredsednik skupštine nazvao predsednika Italije po kobasici MORTADELI! (VIDEO) 

Foto-ilustracija: Foter/Wonderlane Foto-ilustracija: Foter/Wonderlane

Imali smo i mi tu čast da uživamo u ovoj salati, i možemo vam reći da je odlična! Piletina i rukola su definitivno dobitna kombinacija.

Namirnice koje su potrebne da bi se uživalo u "Aleksandru" su piletina, grilovano povrće i rukola. Sočna je, ne goji, pa ako ste ljubitelj salata, a niste poslanik ili ne radite u Skupštini, možete je veoma lako spremiti kod kuće.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA