Palma: Znači, Bog, pa Dačić!

Lider SPS upozorio strane investitore da će biti uhapšeni ukoliko ne dozvole osnivanje sindikata u svojim kompanijama u Srbiji

  • 2

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković poručio je građanima u Valjevu da glasaju za "najbolji klub čiji je šef tima Ivica Dačić".

Palma je istakao da Dačić, kao ministar unutrašnjih poslova, uživa veliku popularnost koju je stekao izvanrednim rezulatatima protekle četiri godine i podsetio da je istraživanje javnog mnjenja pokazalo da je među građanima najpopularnija crkva, pa policija.

Znači Bog, pa Ivica Dačić - rekao je Marković koji je uveren da je njihova koalicija najbolja, jer je "domaćinska".

- Glasajte za ovu koaliciju. Nema drugog kruga. Garantujem vam da će Dačić biti budući predsednik Srbije - rekao je Marković.

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić upozorio je strane investitore u Srbiji da će biti uhapšeni ako ne budu dozvolili osnivanje sindikata u svojim kompanijama!

- Radnici nisu robovi koji kleče na kolenima pred stranim gazdama. Ja sam apsolutno za to da dođu strani investitori, ali oni ne smeju da se ponašaju prema radnicima kao prema robovima. U nekim stranim preduzećima je zabranjen sindikat i ja ih upozoravam da ako ne poštuju zakon biće pohapšeni, pa ko god da ih je doveo - kaže Dačić.

(D. Zlojutro / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    10. april 2012 | 21:16

    Od kada Bog nosi crvenu petokraku?Kod ovog Palme sve je moguce

  • maja

    10. april 2012 | 21:12

    Najveci likovi nase politicke scene...cudo nije rekao Mozzart pa Dacic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA