Vučić pozvao Srbe na jedinstvo, jer se situacija u regionu komplikuje

- Stvari na zapadnom Balkanu se veoma komplikuju, postoje veliki unutrašnji problemi na Kosovu, to postoji u Makedoniji, u Bosni su sve veća trvenja. Hrvatska 5. avgust želi da slavi kada mi budemo plakali - kazao je srpski premijer

  • 7

Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije pozvao je građane na potpuno jedinstvo jer u narednim danima i mesecima "mora da se očuva puna politička stabilnost". Kako je rekao, to je neophodno da bi mogla da se unapredi ekonomija i obezbedi sigurna budućnost.

Premijer je  rekao da će narednih mesec dana biti teško za Srbiju i da će razgovori Beograda i Prištine 23. jula u Briselu biti teški, navodeći da se situacija u regionu komplikuje.

Vučić: Srbija će pomoći da se otvore nova radna mesta!

Vučić je dodao da nisu uspeli razgovori o Makedoniji, da je evropski komesar Johanes Han otkazao posetu BiH.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Stvari na zapadnom Balkanu se veoma komplikuju, postoje veliki unutrašnji problemi na Kosovu, to postoji u Makedoniji, u Bosni su sve veća trvenja. Hrvatska 5. avgust želi da slavi kada mi budemo plakali - kazao je Vučić.

Premijer je rekao da se Vlada već sprema za razgovore sa MMF-om o povećanju plata i penzija. Kako je dodao, tri strane kompanije hoće u Srbiji da zaposle 2.000 ljudi ove godine i od toga će moći da žive tri grada.

- Naše je da svoju snagu pokazujemo mudrošću, trpeljivošću i strpljenjem - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Homolje

    12. jun 2015 | 10:54

    Bicemo uz tebe ako budes na nasoj strani? SRBI

  • Danny

    12. jun 2015 | 10:47

    Vucko jacaj vojsku!

  • Krle

    12. jun 2015 | 13:28

    Šta još čeka ovaj narod koji poslednjih decenija zna samo za trpljenje,iščekivanje boljeg sutra,nada se boljem životu i veruje u čuda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA