VUČIĆ SA POČASNIM KONZULIMA: Srbija mora da bude čuvar mira i stabilnosti na Balkanu!

- Srbija mora da bude čuvar mira i stabilnosti na Balkanu - rekao je Vučić počasnim konzulima koji su u Beograd doputovali iz celog sveta, ukazujući da je to moralna obaveza naše zemlje

  • 0

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvuju Konferenciji počasnih konzula Srbije u Palati Srbija. Konzulima se danas u Palati obratio premijer Vučić rekavši im da Srbija mora da bude čuvar mira i stabilnosti na Balkanu.

Vučić je rekao na Konefernciji počasnih konzula i da je za Srbiju veliki izazov očuvanje te stabilnosti i da će u to uložiti ogromnu energiju i snagu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Srbija mora da bude čuvar mira i stabilnosti na Balkanu - rekao je Vučić počasnim konzulima koji su u Beograd doputovali iz celog sveta, ukazujući da je to moralna obaveza naše zemlje. Oni koji to ne razumeju bolje da ne ulaze na srpsku politiku ili da budu značajni predstavnici na srpskoj političkoj sceni, naveo je Vučić.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Premijer je ukazao da se naša zemlja nalazi pred velikim izazovima očuvanja stabilnosti u regionu i ekonomskog napretka. On je pozvao počasne konzule da se u tom cilju posebno angažuju na privlačenju investicija, a zahvalio im se na svemu što su učinili do sada za Srbiju i na pomoći koju su pružili za vreme poplava prošle godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA