Vučić se zahvalio Francuskoj na konstantnoj podršci Srbiji!

Tema susreta bio je i nastavak dijaloga između Beograda i Prištine, kao i aktuelna situacija u regionu i pronalaženje rešenja za problem sa azilantima

  • 3

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa članovima delegacije francuskih parlamentaraca o spoljnopolitičkim aktivnostima koje su pred Srbijom u narednom periodu, o napretku na evropskom putu i o jačanju ekonomske saradnje dveju zemalja.

VUČIĆ PORUČIO ŠABIĆU: Treba češće da se sastajemo! (FOTO)

Vučić je zahvalio predstavnicima francuske Vlade na konstantnoj podršci koju pružaju Srbiji u procesu evrointegracija i naglasio da je strateški cilj Srbije članstvo u EU, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

SASTAJE SE SA VRHOM DRŽAVE: Aleksandar Vučić danas u poseti Norveškoj!

Tema susreta bio je i nastavak dijaloga između Beograda i Prištine, kao i aktuelna situacija u regionu i pronalaženje rešenja za problem sa azilantima.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

VUČIĆ NA POSLOVNOM FORUMU U CIRIHU: Neka se Srbija uzdigne! (FOTO)

Predstavnici Poslaničke grupe prijateljstva sa Srbijom Nacionalne skupštine Francuske pozdravili su napore srpske Vlade u procesu evrointegracija, kao i jačanja ekonomskog sektora.

VUČIĆ U AUSTRIJI: Srbiju ucenjuju KOSOVOM!

- Razvoj na ekonomskom planu je garant političke stabilnosti - izjavili su francuski parlamentarci i dodali da vide velike mogućnosti za poslovanje i ulaganje francuskih kompanija u Srbiju, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Vučić je na kraju sastanka zahvalio na prijateljstvu prema Srbiji i izjavio da je Srbija spremna da potpiše Akcioni plan o strateškoj saradnji sa Francuskom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389/ metohija

    18. jun 2015 | 16:45

    kome se nisi još zahvalio??????

  • Da da da

    19. jun 2015 | 09:20

    Francuzi nisu više prijstelji Srbije...priznali su Kosovo i podržali šiptare i među prvima se udvarali amerima da uđu na Kosovo i Metohiju da zarade pare na našu muku...a o bombardovsnju da nepričam.

  • sale88

    19. jun 2015 | 10:06

    Sve te podrske su kao i one za vreme drugog svetskog, bili su nam i francuzi i englezi savetnici, pa izdaše drazu, e tako ce i ovaj put..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA