Mihajlović: Spremna sam da idem u Srebrenicu!

Potpredsednica Vlade Srbije rekla je da bi išla sa premijerom Aleksandrom Vučićem u Srebrenicu, ukoliko on bude išao, i dodala je da bi išla zato što Vlada Srbije poštuje i svoje i tuđe žrtve

  • 27

Vlada Srbije poštuje i svoje i tuđe žrtve i radi na pomirenju u regionu, izjavila danas potpredsednica vlade i ministarka saobraćaja i građevinarstva Zorana Mihajlović, i istakla da je i ona spremna da ide u Srebrenicu.

Ministarka je izjavila da bi i ona išla sa premijerom Aleksandrom Vučićem u Srebrenicu, ukoliko on bude išao. Mihajlovićeva je  dodala je da bi išla zato što Vlada Srbije poštuje i svoje i tuđe žrtve, i zato što sve radi sa ciljem pomirenja u regionu, bez obzira na prepreke na koje nailazi.

Mihajlović je istakla da je i sve što je premijer Vučić radio prethodnih godinu dana znak koliko je Srbiji stalo da ima dobre i političke i ekonomske odnose sa susedima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kemp

    22. jun 2015 | 14:43

    Pa stanite malo.... Ima li neko želju da dođe u Bratunac , gdje je ubijeno preko 3500 Srba ?? Nemojte da nas vrijeđate, mi Srbi iz Republike Srpske mnogo smo privrženi Srbiji, ali dajte malo poštovanja i prema Srpskim žrtvama!

  • ks

    22. jun 2015 | 15:32

    Ma ti si koliko vidim gospođo na sve spremna, osim da radiš svoj posao.

  • Severac

    22. jun 2015 | 15:29

    Pa ti si bre neuništiva, u sve živo se petljaš, za sve si stručnjak. ...energetika, rudarstvo, putevi, životna sredina, spoljna politika, komemoracije. ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA