VUČIĆ ODBRUSIO PUTINU: Rusi stavite VETO na rezoluciju o Srebrenici ili Srbija dalje ide sama!

- Ako Rusija ne stavi veto, Republika Srpska će znati da jedino može da se osloni na Srbiju, a mi da u teškim trenucima možemo da se oslonimo samo na sebe - rekao je premijer Srbije

  • 57

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić poručio je juče predsedniku Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu da će Srbija, ukoliko Rusija na sednici Saveta bezbednosti UN 7. jula ne stavi veto na predlog britanske rezolucije o Srebrenici to shvatiti kao poruku da dalje mora sama!

Prema rečima premijera Srbije to neće biti nikakva tragedija, već poruka da budemo još uspešniji i bolji.

USVAJANJE REZOLUCIJE FATALNO PO SRPSKU: Porodice poginulih Bošnjaka tražile bi ratnu odštetu!

- Ako Rusija ne stavi veto, Republika Srpska će znati da jedino može da se osloni na Srbiju, a mi da u teškim trenucima možemo da se oslonimo samo na sebe. Biće dobro ako rezolucija ne bude izglasana. Međutim dobro je i ako bude usvojena, jer će to biti poruka da imamo mnogo prijatelja. ali da možemo da računamo na nas i na nikoga više. To svakako ne bi bila laka vest, ali bi značila da moramo napornije da se borimo - rekao je Vučić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

BRITANIJA UDARILA NOVI ŠAMAR SRBIMA I PUTINU! Traže da deca u školi uče da su SRBI SILOVALI DEČAKE i KLALI MUSLIMANE!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je pismo svim šefovima država članica SBUN povodom britanske rezolucije o Srebrenici, a predsednika Rusije Vladimira Putina zamolio je da Moskva uloži veto na taj dokument.

VREME JE DA SRBI, SILOVATELJI DEČAKA NAUČE LEKCIJU: Ovaj ŠAMAR Velike Britanije Srbija neće NIKADA ZABORAVITI!

(Telegref.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Likota

    6. jul 2015 | 10:38

    Kako to sad,pa zar mi nismo na evropskom putu?Rusija ce staviti veto sigurmo.Sad bi ja pito naseg premijer koji vec godinu ipo dana trubi kako je Srbija postovana u svetu i kako svi hvale Srbiju kako to da od jednom od nasih "prijatelja iz EU"dodje ovakva rezolucija.Kako to kad nas premijer kaze da imamo najbolje odnose diplomatske sa tim nasim "prijateljima koji Srbiju cvrsto podrzavaju na njenom evropskom putu".A zasto nas premijer nije reko tim nasim" prijateljima" iz EU ako dodje do rezolucije Srbija ide svojim putem,a ne Rusima kao da su Rusi pisali tu rezoluciju.Ali nas premijer je reko da Srbiju niko nece ponizavati zasto tako ne kaze nasim "prijateljima iz EU".

  • Makarije

    6. jul 2015 | 11:46

    Mi nikada nismo za razliku od drugih naroda imali nac.strategiju koju bi zastupali svi bez obzira dali su na vlasti ili ne.Nama je uvek lični interes bio na prvom mestu,za drzavu nikad nismo ni marili.Diplomatijom nam se bave ljudi koji nisu ni da ovce cuvaju.Razne starlete i probisveti su dobili diplomatske pasoše i sada tražimo nešto od rusa.Ma dobro je što još i postojimo ovakvi,kada nas niko i svata za ozbiljnu drzavu.

  • Ajdeeee

    6. jul 2015 | 09:17

    Ovakve izjave navode na to da Rusija nece staviti veto....nece biti prvi put....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA