EKONOMSKI REZULTATI SRBIJE OHRABRUJUĆI: Premijer Vučić razgovarao sa Merli Vorlik! (FOTO)

Premijer Vučić obavestio je Vorlik o rezultatima ekonomskih mera Vlade Srbije kojima je cilj, između ostalog, stvaranje poslovnog okruženja koje bi privuklo strane investitore, među kojima su i američke kompanije

  • 0

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa prvom zamenicom pomoćnika državnog sekretara u Birou za energetske izvore američkog Stejt departmenta Meri Vorlik, koje je naglasila da su ekonomski rezultati Srbije ohrabrujući, kao i posvećenost evropskim integracijama.

VUČIĆ OHRABRIO SRBE: Srbija je izbegla BANKROT i jača je od mnogih zemalja Evrope!

Američka zvaničnica, bivša ambasadorka SAD u Srbiji, istakla je da je zvanična poseta srpskog premijera Vašingtonu dala veliki doprinos političkim i ekonomskim odnosima dveju zemalja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Premijer Vučić obavestio je Vorlik o rezultatima ekonomskih mera Vlade Srbije kojima je cilj, između ostalog, stvaranje poslovnog okruženja koje bi privuklo strane investitore, među kojima su i američke kompanije.

Srpski premijer razgovarao je sa prvom zamenicom pomoćnika američkog državnog sekretara o potrebi diverzifikacije energetskih izvora sa ciljem da se osigura energetska bezbednost Srbije, kao i o drugim pitanjima od zajedničkog interesa iz oblasti energetike.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Vorlikova je naglasila da su ekonomski rezultati Srbije ohrabrujući, kao i posvećenost evropskim integracijama, ističući lično angažovanje premijera Vučića u regionalnoj saradnji i dijalogu sa Prištinom, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA