SRBIJA, KINA I RUSIJA POBEDILE ZAPAD! Glasanje o rezoluciji o Srebrenici ODLOŽENO

Glasanje na sednici SB UN o predlogu rezolucije o Srebrenici iz Londona odloženo je za sredu jer nije postignut kompromis između najvećih sila

  • 37

Sednica Saveta bezbednosti UN-a na kojoj je trebalo da bude razmatran predlog britanske rezolucije o Srebrenici počela je posle višečasovnog odlaganja, ali je na njoj presedavajući samo kratko saopštio da se glasanje o Srebrenici odlaže za sredu zbog ne postizanja kompromisa!

KINA SPASLA SRBIJU! Kinezi traže odlaganje glasanja o Srebrenici i Srbima kao GENOCIDNOM NARODU!

Sat vremena pred najavljeni početak sastanka Saveta bezbednosti na kojoj bi trebalo da bude razmatran predlog britanske rezolucije o Srebrenici, kineske diplomate pokušavaju da pronađu rešenje sa predstavnicima SAD i Rusije.

SRBI NISU GENOCIDAN NAROD, TREBA SPALITI REZOLUCIJU O SREBRENICI! Ispovest ovog MUSLIMANA zapalila je BALKAN!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sednica posvećena Bosni i Hercegovini prvobitno je bila zakazana za 16 časova, zatim je odložena za sat vremena, a potom je došlo i do drugog odlaganja za 21 sat po srednjoevropskom vremenu.

ZBOG REZOLUCIJE O SREBRENICI: Sazvana hitna sednica Vlade Srbije!

U Savetu bezbednosti su u tom periodu bile vršene konsultacije, sazvane pošto je Kina tražila da se glasanje o rezoluciji odloži dok se ne postigne konsenzus svih članica ovog tela svetske organizacije.

Prethodno je Rusija obavestila ostale članice SB da planira da uloži veto.

Tekst britanske rezolucije apsolutno je neprihvatljiv za Srbiju.

Uživo sednicu pratite OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad canovic

    7. jul 2015 | 22:25

    Hvala ti RUSIJO sto si i KINU nagovorila da stane na nasu stranu... jel nije je sigurno SRBIJA nagovorila, u ovoj teskoj situaciji kad si pod sankcijama ti pomazes SRBIJI! braco srbi ko udari plus on je za Rusiju a ko minus on je za Englesku

  • Likota

    7. jul 2015 | 21:28

    Bravo za Kineze i Ruse to su na pravi prijatelji.Bravo!!!!!

  • Joe

    7. jul 2015 | 22:09

    SB UN pored ovolikih problema u svetu se uhvatio Srbije ko pijan plota,ne smeta im ubijanje neduznih od strane isis-a,ubistva u Makedoniji i jos mnogo stosta ali im smeta Srbija,bilo je zlocina ali proglasiti nas kao genocidan narod od strane engleske koja na ledjima ima vise zrtava nego ceo ww2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA