MISTERIJA SAKOA ANGELE MERKEL: Evo zbog čega CEO SVET DRHTI zbog njenog odela, a zbog čega će i Srbi STREPETI! (VIDEO)

Angela Merkel boje svog sakoa određuje prema svom raspoloženju kao i u zavisnosti gde ide, sa kime se tog dana sastaje, a koju boju će nositi u Beogradu ostaje da vidimo

  • 19

Kancelarka Nemačke Angela Merkel dolazi danas u posetu Srbiji, a nju će dočekati premijer Srbije Aleksandar Vučić, ipak malo ljudi zna da ćemo odmah po sletanju najmoćnije žene na svetu u Beograd moći da saznamo kakve poruke donosi Srbima. Telegraf.rs vam otkriva misteriju boje sakoa dame pred kojoj strepi čitav svet!

Kancelarka Nemačke poznata je po svom stilu oblačenja, koji je čak i Karl Lagerfeld okarakterisao kao "ok", a to je:

NEMAČKI OBAVEŠTAJCI OKUPIRALI SRBIJU! Specijalci i TAJNI AGENTI na ulicama, SNAJPERISTI na krovovima - STIŽE ANGELA MERKEL!

- Pantalone ravnih nogavica, produženi sako koji se kopča na tri dugmeta i ima šreh sečene džepove. Kosa kratka, nakit diskretan, šminka neupadljiva, a na nogama ravne cipele.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

VUČIĆ MERKELOVOJ SPREMIO PEČENJE, ROŠTILJ I GIBANICU: Kancelar Nemačke donosi Srbima BRŽI PUT U EU!

Međutim, baš u njenom oblačenju krije se tajna. Naime, Angela Merkel boje svog sakoa određuje prema svom raspoloženju kao i u zavisnosti gde ide, sa kime se tog dana sastaje.

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG MERKELOVE: Beograd će u biti pod najvišim merama bezbednosti!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Primera radi, ljubičasti i lila sakoi su namenjeni za manje formalne sastanke, one na kojima nema teških tema. Bež i belo, oblači kada želi da pošalje poruku mira, plavo kada treba da deluje ozbiljno, ali ne strogo kao u crnom, dok je zelena boja optimizma, ali i smirenosti, ravnoteže.

Verovali ili ne, model njenog čuvenog sakoa smislila je dizajnerka Betina Šonbek i to u čak 90 nijansi – da se nađe za svaku priliku.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prema ovim podacima čim kancelarka Merkel izađe iz svog aviona i kroči na tlo Srbije Srbi će znati kakve im poruke donosi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA