SRBI STREPE - ANGELA MERKEL PROMENILA BOJU SAKOA! Evo šta znači kada obuče ZELENO i treba li Srbija da se PLAŠI! (FOTO)

Nemačka kancelarka promenila je boju svog sakoa, što je sve Srbe nateralo da razmisle šta im ona ovom bojom poručuje, evo rešenja

  • 17

Nemačka kancelarka Angela Merkel boravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, a na kraju svog boravka u Beogradu sastala se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem. Međutim ono što je najviše privuklo pažnje prilikom ovog susreta je to da je najmoćnija žena na svetu promenila boju sakoa i odmah su krenula tumačenja, šta zapravo to znači!

Kao što je Telegraf.rs već pisao Merkelova posebno vodi računa o njenom odevanju, a ono je po pravilu:

SRBI U STRAHU - MERKELOVA DOŠLA U ROZE SAKOU: Evo šta to znači i treba li to Srbiju da UPLAŠI! (FOTO)

- Pantalone ravnih nogavica, produženi sako koji se kopča na tri dugmeta i ima šreh sečene džepove. Kosa kratka, nakit diskretan, šminka neupadljiva, a na nogama ravne cipele.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

ALBANCI, MOŽETE DA ZABORAVITE VELIKU ALBANIJU, OD NJE NEMA NIŠTA! Evo kako je Angela Merkel udarila šamar Ediju Rami!

Međutim, baš u njenom oblačenju krije se tajna. Naime, Angela Merkel boje svog sakoa određuje prema svom raspoloženju kao i u zavisnosti gde ide, sa kime se tog dana sastaje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Primera radi, ljubičasti, roze i lila sako su namenjeni za manje formalne sastanke, one na kojima nema teških tema. Bež i belo, oblači kada želi da pošalje poruku mira, plavo kada treba da deluje ozbiljno, ali ne strogo kao u crnom, dok je zelena boja optimizma, ali i smirenosti, ravnoteže.

Merkelova je za razliku od jučerašnjeg sastanka sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, kada je nosila roze sako, danas obukla ovaj zelene boje, koji nosi kada je puna optimizma i smirenosti. Tako da Srbi mogu takođe da budu mirni.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA