Vučić ne ide u Srebrenicu zbog "Torcide"?

Uprkos potpuno jasnim rizicima, bosanski zvaničnici su nekoliko puta ponovili da će skup obezbeđivati oko 2.000 policajaca, da je tu mnoštvo stranih delegacija, te nema potrebe za dodatnim merama obezbeđenja za Vučića

  • 10

Pripadnici ekstermne navijačke grupe "Torcida Sandžak" nalaze se među ljudima koji će iz Novog Pazara ići u Srebrenicu 11. jula, saznale su srpske bezbedonosne službe.

Konačna odluka sutra: Neizvestan odlazak Vučića u Potočare!

Zbog ovih procena premijer Aleksandar Vučić se premišlja da li će prisustvovati komemorativnom skupu u Srebrenici u subotu, prenosi "Blic".

Domaće bezbednosne službe svoju konačnu procenu daće sutra i sugerisale su premijeru da sačeka sa odlukom do sutra ujutru.

Situaciju dodatno komplikuje i uzavrela atmosfera u BiH nakon odbacivanja Rezolucije o Srebrenici u Savetu bezbednosti UN.

Uprkos potpuno jasnim rizicima, bosanski zvaničnici su nekoliko puta ponovili da će skup obezbeđivati oko 2.000 policajaca, da je tu mnoštvo stranih delegacija, te nema potrebe za dodatnim merama obezbeđenja za Vučića.

Vučić je pre dva dana saopštio da je Vlada Srbije jednoglasno donela odluku da on predstavlja Srbiju 11. jula u Srebrenici kada je naveo da ga "nikakva bezbednost i ostale gluposti ne zanimaju".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kendo majstor

    9. jul 2015 | 19:10

    Koja bezbednost? U Sarajevu nas napali a njihova policija savetovala da predjemo u drugi entitet i da skinemo tablice. Rekli su da je to najvise sto mogu da urade za nas. A kola puna dece....toliko o njihovom obezbedjenju!!! Mrznja je prevelika i cim opadne ekonomija i uzdrmaju fotelje odmah se reaktivira

  • Lazar

    9. jul 2015 | 19:01

    Nadam se da komsije Muslimani su pametni da ne izazivaju,ako misle da ce Srpski narod preci preko toga da moze premijera jedne drzave da napadne,mislim da im to nije pametna ideja.Neka razmisle!

  • LSrbin

    9. jul 2015 | 18:21

    Vucicui netreba da ides onisu napravili genocid zapad pa hoce da drugi budu krivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA