NAVIJAČ ZVEZDE NE SME DA DOĐE U SREBRENICU! Da li je ova SKANDALOZNA izjava bosanskog glumca OKIDAČ napada na Vučića?

- Pravda nije dostižna. Desila se civilizacijska inverzija, da Rusija osnivač Haškog Tribunala stavlja veto na genocid. To je istorijska sramota - rekao je Emir Hadžihafizbegović

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić napadnut je i kamenovan u Srebrenici prilikom odlaska u Potočare na 20. godišnjicu od zločina nad Bošnjacima, a jedan od okidača ovog, očigledno unapred smišljenog napada mogla bi da bude i izjava glumca Emira Hadžihafizbegovića prilikom dolaska srpske delegacije u Srebrenicu!

SRAMOTNO: Pogledajte momenat kad su premijera pogodili flašom u leđa (VIDEO)

Naime, kada je srpski premijer Aleksandar Vučić, koji je predvodio srpsku delegaciju u Srebrenici, došao u Potočare, glumac, koji je detinjstvo proveo u ovom mestu dao je izjavu za n1 televiziju u uživo prenosu:

SKANDAL! Bošnjaci vikali ALAHU AKBAR i pogodili Vučića KAMENOM u LICE! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Ranko Maletic Printskrin: Youtube/Ranko Maletic

- Jednu kolektivnu empatiju koju moramo da iskazujemo prema Srebrenici i žrtvama. Ovaj datum ne sme biti jedni datum po kojem se Srebrenica poznata. Ja sam detinjstvo provodio ovde. Bila je poznata po letkovitoj banji Guber. Dobro bi bilo da uz komemoraciju Srebrenica ima jedan kalendar dešavanja uz 11. jul. Da bi se to ostvarilo, treba se relaksirati frustracije koju imamo. Nedopustivo je da navijač Crvene zvede, koji menja table sa imenom Zorana Đinđića i stavlja ime Ratka Mladića može doći pod pratnjom u Srebrenicu, a komandant Srebrenice ne može - rekao je on.

NAPADAČ NA VUČIĆA IMAO AKREDITACIJU?! Policija ga uhapsila dok je GAĐAO PREMIJERA (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Na pitanje novinarke Jasmine Demirović da li je pravda dostižna za žrtve, on je odgovorio:

- Pravda nije dostižna. Desila se civilizacijska inverzija, da Rusija osnivač Haškog Tribunala stavlja veto na genocid. To je istorijska sramota.

Ovo nije prvi put da ovaj glumac, daje zapaljive govore, a evo šta je još rekao:

(Telegraf.rs / Izvor: rs.n1info.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    13. jul 2015 | 21:45

    Emir ubica jos na slobodi??!?

  • Ja

    13. jul 2015 | 21:51

    Zabraniti mu ulazak u Srbiju.

  • Sajo

    13. jul 2015 | 21:26

    Gospodo Srbi ovaj covjek je popularan u Bosni zbog ovakvih izjava a malo malo eto ga u Beogradu i ni dlaka mu ne fali. I ovako vraca gostoprimstvo. A u Srbiji neko ko ovako govori u korist Srba bude izvrnut sprdnji i ruglu, a da ne pominjem kako bi ga docekali u Bosni. E zato su Srbi i Srbija u ovakvoj situaciji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA