BOSANSKI RATNIK I SPECIJALAC ALIJE IZETBEGOVIĆA, ZET MU JE DŽIHADISTA: Sve o čoveku koji je KAMENOM pogodio Vučića u glavu! (FOTO)

Almir Merdić iz Tešnja, blizak SAD, ali i muslimanski borac za BiH protiv Srba, glavni je osumnjičeni za napad na srpskog premijera u Srebrenici, ovo su činjenice o njemu

  • 22

Osumnjičeni da je glavni napadač na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru Potočari u subotu je Almir Merdić iz Tešnja, blizak SAD, ali i muslimanski borac za BiH protiv Srba, a njegovo ime redovno se pominje na zatvorenoj stranici "Bosanski ratnici".

Ovo je čovek koji je NAPAO Vučića u Srebrenici! (FOTO)

Telegraf.rs je uspeo da sa njegovog Fejsbuk naloga, pre nego što ga je on ugasio, skine fotografije u kojima je on u uniformi specijalnih jedinica BiH, kao i njegove sobe gde se pored Bošnjačke zastave nalazi i plaketa Armije BiH kao priznanje za učešće u ratu u jedinici OG7 - Jug!

VUČIĆA NISU NAPALI PRAVI BOŠNJACI VEĆ NJIHOV OTPADAK: Ispovest prvog čoveka Srebrenice ZAPALIĆE BALKAN!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Podsetimo na osnovu fotografije koju je beogradski Blic objavio listu Dveni Avaz javili su se čitaoci koji tvrde da poznaju osobu sa slike i tvrde da to nije Asim S., kako piše Blic, već da je u pitanju Almir Merdić iz Jelaha kod Tešnja.

BRITANSKA TAJNA SLUŽBA MI6 ORGANIZOVALA JE UDAR NA VUČIĆA U SREBRENICI: Ovo su najnoviji detalji napada na srpskog premijera!

Foto: Facebook Foto: Facebook

Kako prenose bosanski mediji Merdić je veoma blizak SDA čiji je lider Bakir Izetbegović i nekim veoma uticajnim ljudima u toj stranci, a deo je tog tzv ekstremističkog krila.

Sam Merdić je nakon pisanja da je on glavni osumnjičeni za napad na predsednika Vlade Srbije za bosanske medije izjavio da "se nalazio svega nekoliko metara od incidenta i tvrdi da je podigao ruku kako bi spasio fotoaparat". Ističe da ništa nije video i da ne može čak biti ni svedok celog događaja.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Otkada su mediji objavili da sam glavni organizator napada na srpskog premijera Aleksandra Vučića, život mi se pretvorio u pakao. Stalno dobijam pretnje. Vidim i po Fejsbuku se organizuju neki koji se raspituju o meni. Ne znam kako će se sve ovo završiti - kaže Almir Merdić iz Tešnja, koji kaže da je poljoprivrednik.

- Ja jesam patriota. Čim sam napunio 18 godina 1993. godine priključio sam se Armiji BiH. Ali, tu ne vidim ništa loše, naprotiv, ponosan sam jer sam branio moju zemlju i moj narod. Nisam činio zločine, borio sam se pošteno za svoju zemlju. Što se tiče, napada, organizovanja incidenta, o tome nisam razmišljao ni u najdubljim snovima - kaže Merdić, dodajući da u Srebrenicu ide svake godine kako bi odao počast žrtvama. A to će činiti i dalje.

Foto: Facebook Foto: Facebook

U izjavi za jedan domaći portal Merdić je potvrdio da se on nalazi na fotografijama uz lakonski komentar da se "samo našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu".

Kako navode bosanski mediji Merdić je navodno zet Ramiza Hodžića Sikija, koji je u februaru ove godine uhapšen u SAD pod optužnicom za pomaganje terorističkoj organizaciji Islamska država.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SuperHik

    14. jul 2015 | 19:34

    Ma kakav je on ratnik? Balo žvalavi bez mozga!

  • Lolo

    14. jul 2015 | 23:36

    Dacemo"ratniku"priliku da pokaže svoje 'veštine'čim ga nađemo,ma gde to bilo.samo,bojim se da će se taj susret loše završiti po njega.mislim da mu ni kamenolom naće pomoći.

  • Ccc

    14. jul 2015 | 23:02

    Kukavica i siromak...jedva ima 60kg ...lako je bacat kamenje i pucat iz puske ako te drzava stiti...a da sam stane ispted g.vucica usrao bi se u gace ko malo dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA