JEZIVI DETALJI NAPADA NA VUČIĆA: Telohranitelj Alije Izetbegovića sproveo srpskog premijera na LINČ u Srebrenici!

Čovek iz protokola koji je spovodio premijera Aleksandra Vučića i srpsku delegaciju jeste Alen Kominlija zvani Nane

  • 17

Čovek iz protokola koji je spovodio premijera Aleksandra Vučića i srpsku delegaciju od ulaska u Memorijalni centar u Potočarima jeste Alen Kominlija zvani Nane, koji je inače svojevremeno radio u obezbeđenju Alije Izetbegovića.

IZVINITE ZA NAPAD LUDAKA - TO NISU PRAVI BOŠNJACI: Ovo EMOTIVNO pismo Vučiću BOSANKE iz Srebrenice, POTRESLO je svet!

"Dnevni avaz" naime otkriva da je Kominlija osoba koja je praktično sprovela premijera Vučića pred masu.

ISPOVEST MAJKE SREBRENICE KOJA JE LJUBILA VUČIĆA: Evo kako sam spasavala premijera Srbije od KAMENOVANJA ludih Bošnjaka!

Foto: Tanjug /  Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic Foto: Tanjug / Sluzbeni fotograf Predsednistva BiH/ Branimir Vaskovic

- Od ulaska u Memorijalni centar sve vreme ispred nas je išao čovek iz protokola koji nas je usmeravao šta treba da radimo. On je bio tu kada se premijer upoznao sa "Majkama Srebrenice", on je Vučiću odredio da bude u drugom redu na komemoraciji, protokol nas je potom odveo da položimo cvijeće na spomen-ploču. Isti protokol je odredio put kojim ćemo ići i tako smo i dovedeni pred masu koja nas je gađala kamenicama - izjavio je za "Blic" jedan od pratilaca premijera koji je insistirao na anonimnosti.

BRITANSKA TAJNA SLUŽBA MI6 ORGANIZOVALA JE UDAR NA VUČIĆA U SREBRENICI: Ovo su najnoviji detalji napada na srpskog premijera!

„Dnevni avaz“ otkriva da je reč o Kominlija, koji je po svemu sudeći zaposlen u Protokolu u Veću ministara BiH, ali koji je bio pripadnik jedinice bliske Bakiru Izetbegoviću.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kominlija se i vidi na fotografijama incidenta na čelu kolone s Vučićevom delegacijom.

Kominlija je bivši pripadnik jedinice „Biseri“ koja je tokom ratova devedesetih osiguravala Predsedništvo BiH i Aliju Izetbegovića.

Direktno nadređeni u toj jedinici bio mu je Osman Mehmedagić Osmica, kojeg tvrdolinijaško krilo SDA na čelu s Bakirom Izetbegovićem želi videti na čelu Obaveštajno-sigurnosne agencije BiH (OSA)!

Inače, Kominlija je 10. marta 2000. godine u zgradi Predsedništva BiH, pri čišćenju oružja upucao svog kolegu i kuma Mirsada Dedića Bracu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicha.

    14. jul 2015 | 15:07

    Nema svrhe sarađivati s englezima.Još davne 1903 godine,imali su ratne planove da Srbiji otmu kosovo i rudna bogatstva za koja su znali da postoje,al se to izjalovilo zbog kasnijih događaja.Poželno je otpisati ih i prekinuti sve i diplomatske odnose.Inače su šaka jada koju možemo pregaziti na svim poljima.

  • Mikica

    14. jul 2015 | 15:07

    Dobro!Sta sad?Hoce li se najzad nesto preduzimati?Stalno prazne price.Gospode,da li ce nekad odgovarati neko,za zlodela koja nam se cine?

  • Bojan

    14. jul 2015 | 14:58

    A šta su radile naše službe? Da smo država, znali bi šta ide posle ovoga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA