ALBANCI DOSTA STE UCENJIVALI SRBIJU, ZABORAVITE NA VELIKU ALBANIJU: Angela Merkel zbog Srba UDARILA ŠAMAR Hašimu Tačiju!

Angela Merkel jasno je poručila Prištini da dalje odlaganje potpisivanja sporazuma i kočenje evrointegracija Srbije od strane Albanaca sa Kosova više neće tolerisati

  • 27

Nemačka kancelarka Angela Merkel izgubila je strpljenje za Albance sa Kosova i Metohije i traži od njih da POD HITNO prekinu s igrama i da potpišu sporazume sa Srbijom kako bi ona mogla dalje da napreduje u evrointegracijama.

ALBANCI, MOŽETE DA ZABORAVITE VELIKU ALBANIJU, OD NJE NEMA NIŠTA! Evo kako je Angela Merkel udarila šamar Ediju Rami!

Diplomatski izvori iz Brisela, kažu da je Angela Merkel jasno poručila Prištini da dalje odlaganje potpisivanja sporazuma i kočenje evrointegracija Srbije od strane Albanaca sa Kosova više neće tolerisati.

Da Merkelova na kratkoj uzici drži prištinsku vladu svedoči iznenadna poseta Edija Rame Prištini, a premijer Albanije je na tom sastanku jasno poručio Isi Mustafi i Hašimu tačiju da je Berlin izgubio strpljenje i da je bilo dosta igara.

- Međunarodna zajednica konačno je uvidela da kosovski zvaničnici dezavuišu pregovore - rekao je direktor Vladine kancelarije za medije Milivoje Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Kojot # 1

    20. jul 2015 | 08:15

    Ajde I to da vidimo! Ja nista neverujem!

  • Sava

    20. jul 2015 | 08:32

    Koja odvala, koga bole za Srbiju, to je samo interes da nam ogule kožu s ledja kad se priključimo evropi.

  • Cash®

    20. jul 2015 | 12:51

    Uopšte nisam za EU i muka mi je od materijalno-politikantskog ucenjivanja uz podršku domaćih 'kreatura biznismena-politikanata', ali volim da Evropa i svi van nje dožive opstrukciju i nasilje Albanca za koje su bili ubeđeni da su bili navodno ugroženi u Srbiji i Jugoslaviji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA