KO TEBE KAMENOM, TI NJEGA PESMOM: Vučića u Potočarima tukli, a on ih u Beogradu ugostio domaćinski! (FOTO) (VIDEO)

Premijer Srbije danas je ugostio predsedavajuće članove Predsedništva BiH. Nakon napada na njega u Srebrenici, Vučić je rešio da ih domaćinski dočeka, a evo kako su se oni proveli u Beogradu

  • 24

Premijer Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas uz najviše vojne i državne počasti predsedavajuće članove Predsedništva BiH Dragana Čovića, Mladena Ivanića i Bakira Izetbegovića. Premijer je poziv političarima iz BiH uputio nakon brutalnog napada koji se dogodio prilikom njegove diplomatske posete memorijalnom centru Potočari 11. jula.

E, ovo je domaćinski! Pogledajte kako Vučić i gosti iz Sarajeva pevaju u kafani! (VIDEO)

Članove Predsedništva BiH premijer je poveo u šetnju centrom Beograda. Nakon posete Savamali, uprkos suncu koje je jako upeklo, domaćin je sa gostima prošetao Knez Mihajlovom, koja je bila isuviše tesna za sve prolaznike, ali i znatiželjne građane, koji su hteli da pozdrave premijera i njegove goste.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Vučić i Bakir Izetbegović odmorili su kratko na Kalemegdanu gde su odmerili snage u šahu.

ŠAH MAT! Vučić i Bakir Izetbegović odmerili snage u ŠAHU. Evo ko je pobedio (VIDEO)

Gosti iz BiH su zatim sa premijerom seli u jedan od kafića i tamo uz mineralnu vodu, uživali u starim narodnim pesmama, a hit Miroslava Ilića “Nije život jedna žena”, koji je ulepšao atmosferu.

Podsetimo, u Potočarima se dogodio incident kada je razularena rulja počela da gađa srpskog premijera kamenjem i flašama, uz pozive na linč.

Napad na predsednika Skupštine Srbije prvo dobacivanje počelo nakon završetka zvaničnog dela, kada su izašli i krenuli kroz memorijalni centar, da su tu prvo počeli sa dobacivanjem pojedinih članova grupe.

HAOS U SREBRENICI: Napadnut Aleksandar Vučić! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kada je premijer položio cveće na memorijalnu ploči i kada je krenuo pored zida sa imenima žrtava, masa je krenula da viče – ubi četnika, ubi Vučića, letele su kamenice, čaše, flaše, cipele...

DA SMO OSTALI 5 SEKUNDI DUŽE, NE BI SE VRATILI U BEOGRAD: Vučićeva savetnica objasnila kroz kakav su pakao prošli u Srebrenici!

Incident je izazvao brojne negativne reakcije međunarodne zajednice i domaće javnosti.

Napadači na premijera koje je Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsila pod sumnjom da su učestvovali u napadu posle samo pet sati saslušavanja pušteni su na slobodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    22. jul 2015 | 20:40

    Hvala ti dragi boze sto smo mi,mi.a oni ce uvek da budu oni...

  • Mikele

    22. jul 2015 | 20:58

    Svaka cast Vucicu nema sta!!!

  • Goran

    22. jul 2015 | 21:11

    Džabe propaganda zna se ko je kakav domaćin na balkanu oduvek je tako bilo SRBIJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA