PAKLENI PLAN HRVATA - EVO KAKO SU REŠILI DA ISTREBE SRBE: Preko 30.000 Srba su POKATOLIČILI, kao što su to radile USTAŠE!

U poslednjih 19 godina u Hrvatskoj katoličku veru primilo je iz straha čak 30.000 Srba, a sve su učestalije izjave o potpunom nestanku srpskog stanovništva koje stižu iz Zagreba

  • 18
Pop Svestenik, krst, molitva Foto: Tanjug/AP

Prošlo je 20 godina od operacije Oluja u kojoj je iz Hrvatske proterano 280.000 Srba, a ubijeno je oko 2.000 Srba. Ipak najjeziviji podaci dolaze iz Rusije i njihovog ministarstva spoljnih poslova, koje tvrdi da je u proteklih 19 godina čak 30.000 Srba pokatoličeno u Hrvatskoj iz straha!

HRVATI, SRBI VAM SMRT OVE DECE NIKADA NEĆE OPROSTITI: Najtužnija priča iz OLUJE! Ovako su ZVERSKI ubijena srpska deca (VIDEO)

Pozivajući se na podatke aktivista za ljudska prava, Rusi tvrde da je u poslednjih 19 godina oko 30.000 Srba u Hrvatskoj prešlo katoličku veru.

SEĆATE LI SE SRPSKOG DEČAKA KOJI JE VOZIO TRAKTOR BEŽEĆI OD OLUJE? Rasplakaće vas njegova TRAGIČNA priča! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Stručnjaci kažu da je glavni razlog za to želja roditelja da spreče maltretiranje dece u školi na osnovu njihovog etničkog ili verskog porekla - navodi se u dokumentu.

PAMTIĆU DOK SAM ŽIVA SRPKINJU KOJA JE 80 KM NOSILA MRTVO DETE: Ovo je jeziva ISPOVEST o OLUJI koja će ZAPALITI SRBIJU! (FOTO)

Ruski analitičari ističu i da se Srbi u Hrvatskoj suočavaju s ozbiljnim administrativnim i drugim preprekama u pronalasku posla i povratku imovinskih prava.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

SRBE U EVROPI POKRŠTAVAJU, MORAJU DA PLATE 1.000 EVRA DA BI IMALI SRPSKO IME I PREZIME: Jeziva sudbina našeg naroda u EU!

Nabrajaju se takođe pojedinačni slučajevi ksenofobnog vandalizma na pravoslavnim grobljima, skidanje ćiriličnih ploča, uništavanje spomen-ploča za žrtve ustaškog logora Jadovno na Pagu kao i skrnavljenje jevrejskog groblja iz XVI veka u Splitu.

- Položaj Srba u Hrvatskoj sve je gori od kada je ta zemlja postala članica EU, a sve češće se govori o potpunom nestanku Srba - kaže istoričar Čedomir Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    5. avgust 2015 | 23:46

    U Hrvatskoj je i danas na sceni treći deo iz monstruoznoga ustaškoga plana namenjenoga Srbima: trećinu pobiti, trećinu proterati a trećinu pokatoličiti. One koje nisu proterali ili pobili nastoje pohrvatiti i pokatoličiti. U tu svrhu stvoren je kompletan antisrpski ambijent gde se na Srbe gleda kao na građane drugoga reda i gde su Srbi i pripadnici SPC negativci koji su "krivi skoro za sva zla na ovim prostorima i to kroz istoriju celu". To sve ima za cilj da Srba u Hrvatskoj nestane odnosno da ostanu samo oni koji bi Hrvatima bili poslušnici, marionete i ikebane za pokazivanje. Tome su naročito izložena deca iz mešovitih srpsko-hrvatskih brakova.

  • jela

    5. avgust 2015 | 23:07

    samo sklanjajte tekst imate pravo samo da vam kazem jos nesto sto ste sigurno i culi i znali ali niste nikad pisali a necete ni sada. u toku ovog rata u jajcu je momak iz b.luke nastradao tako sto je zajedno sa svojim drugom uhvacen od hrvata nabijeni su na kolac i dok su goreli na vatri pusteni su njihovi krici na razglas da se cuje na daleko kako heroji koji danas slave imaju nove metode mucenja a vi i dalje srbi cuvajte sahovnicu uklesanu na oplencu na kraljevoj staroj kuci i dalje se drzite onog ko vas kamenom vi njega hlebom a mozda i solju.

  • Дадо РС Данило

    5. avgust 2015 | 20:02

    Познати податак,има ли још ко да вјерује у српску младост хрватске?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA