GRAFITI - SMRT PAJTIĆU SU RUGLO SRBIJE! Evo kako je SNS reagovala na pretnje lideru DS-a!

Srpska napredna stranka smatra da je nedopustivo da bilo ko, na bilo kojem mestu, piše grafite „Smrt Pajtiću“

  • 0

Srpska napredna stranka smatra da je nedopustivo da bilo ko, na bilo kojem mestu, piše grafite „Smrt Pajtiću“, i taj čin najoštrije osuđujemo.

To što je šef vojvođanskog režima, Bojan Pajtić, opljačkao Razvojnu banku Vojvodine, pokrajinske fondove, Fond za kapitalna ulaganja, pokrajinske robne rezerve i ko zna šta još, kao i to što nikada nije na svom radnom mestu, nikome ne daje za pravo da svoj stav izražava putem govora mržnje.

Srpska napredna stranka poziva sve nazadovoljne građane da svoje mišljenje o bilo kom političaru, a posebno o Bojanu Pajtiću i Demokratskoj stranci, iskažu na pokrajinskim izborima, koji će se, nadamo se, održati što pre.

Najoštrije osućujemo ovakve ispade onih koji žele da bace ruglo na Srbiju, a nadležne državne organe pozivamo da otkriju počinioce i da javnosti kažu da li počinioci slučajno pripadaju nekoj političkoj partiji i da li je ta partija slučajno na vlasti u Vojvodini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA