UBIĆEMO SVE SVEDOKE PROTIV OVK I NJIHOVU DECU! Ovo je PAKLENI PLAN albanskih terorista koji su ubijali Srbe

Svedoci u slučajevima koji će se voditi pred Specijalnim sudom za zločine OVK mogli bi da dožive sudbinu svedoka protiv Ramuša Haradinaja, koji su ubijani i sistematski zastrašivani

  • 16

Svedoci u slučajevima koji će se voditi pred Specijalnim sudom za zločine OVK mogli bi da dožive sudbinu svedoka protiv Ramuša Haradinaja, koji su ubijani i sistematski zastrašivani, baš kao i članovi njihovih porodica, prenosi bečki dnevnik Standard!

ZLOČINCI OVK, KOJI SU UBIJALI SRBE, KONAČNO ĆE PLATITI ZA SVOJA ZLODELA! Tači, Čeku i Haradinaj pred sudom u Hagu!

Prema navodima ovog lista najvažniji uslov za funkcionisanje ovog suda biće dobar program zaštite svedoka, jer njihova ubistva na Kosovu i Metohiji nisu retkost i počela su još 1999. godine.

HAŠIM TAČI I ZAPAD SPREMAJU PAKLENI PLAN PROTIV SRBA: Na ove JEZIVE UCENE Srbija NEĆE NIKADA PRISTATI!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže za Naše novine da je Haški tribunal odgovoran za smrt 19 svedoka, samo u procesu protiv Ramuša Haradinaja.

Advokat Toma Fila uveren je da će u slučaju svedoka pred Specijalnim sudom za OVK biti ponovljen isti recept kao za svedoke u Hagu.

Podsetimo u periodu od 201. godine do 2007. godine ubijeno je čak 19 svedoka na Kosovu i Metohiji koji su svedočili ili su trebali tek da daju svoje iskaze u postupku protiv Ramuša Haradinaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AmonRa

    7. avgust 2015 | 09:13

    A Evropa i svet ce na ovo da cute i da kazu..."mi smo uradili sve. Naterali ih da osnuju sud, osudili zvanicno zlocine, a sada posto nema svedoka...sta da radimo". Klasika

  • Montenegro

    7. avgust 2015 | 08:47

    Kazite nam nesto sto ne znamo!!

  • D.M...

    7. avgust 2015 | 08:56

    Maksimalno treba zastititi svedoke jer ako budu odustajali zbog straha za sebe I svoju porodicu bice gadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA