KIK BOKS, TERETANA, TRČANJE, ALPINIZAM: Evo kako srpski političari održavaju TOP formu! (FOTO)

Srpski političari vole odbore velikih sportskih klubova, ali vole i sport, pojedini od njih treniraju svakodnevno, a neki povremeno ili koliko im to obaveze dozvoljavaju

  • 2

Fizička forma je naravno veoma važna, i osim profesionalnih sportista, koji su u odličnoj kondiciji, i ljudi koji ne žive od sporta, trebalo bi da se malo aktiviraju, a primer da su sport i rekreacija veoma važni daju nam i političari. Osim što vole da sede u odborima velikih sportskih klubova, odnosno Crvene Zvezde i Partizana, pojedini političari i treniraju, da bi osim boljeg izgleda, poboljšali psiho-fizičko stanje. Telegraf.rs vam donosi priču o srpskim funkcionerima koji su u TOP FORMI!

Evo kako izgledaju Čedomir Jovanović i njegova žena u kupaćem kostimu! (FOTO)

Među njima, uvek je aktuelan po pitanju zdravog tela, i miljenik među ženama zbog dobrog izgleda, lider LDP Čedomir Jovanović. On ne krije da je čest gost teretane, vežba, trči, poznato je da obožava zimske sportove, takođe i da osvaja vrhove poznatih planina.

Pojedine njegove kolege mogle bi da se ugledaju na njega, jer od sedenja osim viška kilograma, strada i kičma. Jovanović sigurno je neće imati probleme sa tim, osim što treba da se čuva povreda, koje je već imao.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

OVO ĆE VAS IZNENADITI: Vučić trenirao u Partizanu košarku i fudbal!!!

I prvi čovek Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, osim što je Zvezdaš i veliki ljubitelj sporta, nekada je trenirao košarku. Ali, okušao se i u fudbalu, ali ne za Zvezdu, već za Partizan, što zvuči krajnje neverovatno.

Premijer Srbije je svojevremeno ispričao, želeći da podrži mlade talente da se bave sportom i da se ne razočaraju, kako je on nekada igrao košarku. Vučić je i napomenuo i da je za Partizan igrao jer je imao školu u novobeogradskom bloku 70, dok je Crvena Zvezda jurila talente po centru grada.

Foto: YouTube / Alo Foto: YouTube / Alo

Od srpskih ministara, aktuelnih, teretanu posećuje ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Njegov kolega ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, s obzirom na ministarstvo koje vodi, i na to da je bio profesionalni vaterpolista, održava svoju formu, te rado trči, ali oprobao se i u nekim drugim sportovima, poput atletike, kada je trenirao sa vršačkim atletičarima.

Vanja Udovičić, VK Radnički - VK Debrecin

Vanja Udovičić na atletskom treningu u Vršcu (FOTO)

Bivši ministar ekonomije Lazar Krstić, valjda je pokupio američke navike, te se dok je bio ministar često viđao na Zvezdari kako održava svoju formu trčanjem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sa njim nije preporučljivo ulaziti u konflikt, a posebno u fizički, jer je poznat među političarima kao neko ko barata borilačkim veštinama. Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma dugo je trenirao kik boks, ali i danas je u dobroj formi.

Osim što se rekreativno bavi trčanjem, brzim hodanjem, obnavlja i znanje i umeće iz ove borilačke veštine, jer kako kaže, sport mu pomaže da održi psiho-fizičku stabilnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simke

    18. avgust 2015 | 11:58

    Napraviti disciplinu da narod jaše poliričare po gradu,može trka može galop i skokovi u dalj.

  • Rs

    18. avgust 2015 | 08:19

    Koju kategoriju palma radi u boksu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA