SRBIJA BLIZU VANREDNIH IZBORA! Evo šta je Vučić rekao hoće li Srbi ponovo na glasanje

- Vidim da su se gospoda (lider DS Bojan) Pajtić i (lider SDA Sulerjman) Ugljanin veoma obradovali izborima, moguće je da im ta želja bude uslišena - rekao je Vučić

  • 0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da razmišlja o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji, ali da konačna odluka nije doneta.

SRBIJA NEĆE PODIZATI ZIDOVE, TO NIJE SMELA NI EVROPA DA URADI! Evo šta je Vučić rekao kako će biti rešen problem migranata!

- Vidim da su se gospoda (lider DS Bojan) Pajtić i (lider SDA Sulerjman) Ugljanin veoma obradovali izborima, moguće je da im ta želja bude uslišena - rekao je Vučić i sa somehom dodao:

DA LI VIŠE VOLIŠ MESIJA ILI RONALDA? Evo šta je Vučić pitao dečaka koji je pobegao od rata iz Sirije. Njegov odgovor će vas naježiti

"Vidite da ljudi to traže, a ja poštujem naše političke protivnike".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Premijer je objasnio da nije ni jednostavno, a ni moguće raditi u atmosferi u kojoj se neprestano osporavaju očigledni rezultati i uspesi.

- Ove godine imaćemo rast, koji će da ide čak možda i na plus jedan, što je nezabeleženo u vreme fiskalne konsolidacije, povećaće se plate i penzije, jer imamo veliki fiskalni prostor..Svi kažu da Srbija nije pred bankrotom, ima uređene finansije, usporila je dramatično zaduživanje, a 2017. neće imati potrebu da se zadužuje. I na sve to čujete - ništa ne valja", primetio je premijer i dodao da u takvoj situaciji i atmosferi nije lako, ni jednostavno, niti moguće raditi - rekao je on.

- Radite u atmosferi gde neko ko bi trebalo da bude odgvoran kaže ''neću da idem na vojvođanske izbore u januaru, oni moraju da budu u aprilu, pošto sam samo 16 godina na vlasti'', pa su sad ta tri meseca odlučujuća...Valjda treba da se ode na još neko zimsko brčkanje...ali, ajde brže bolje da idem na republičke - rekao je Vučić kako vidi protivljenje opozicije izborima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njemu, kako je rekao, ne pada na pamet da sedi u fotelji 15 godina, zato što mu se to tako sviđa i da se brčka po bilo čijem primorju....

Vučić je dodao da je ponosan na rezultate svoje vlade, da smatra da su urađene velike i dobre stvari za zemlju i da je uveren da će se o tim rezultatima govoriti i u budućnosti.

- Uspostavljamo zdrav sistem, zdrave Srbije, ozbiljne i odgovorne države - to svi u svetu vide - podvukao je Vucicć.

- Onaj ko to ne želi da vidi, uvek će imati priliku da nas pobedi.. A da li će da nas pobedi, to je druga stvar, to ćemo da vidimo - podvukao je premijer.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA