APSOLUTNI HIT U HAŠKOM TRIBUNALU: Ratko Mladić pokušao da "kupi" sudiju litrom rakije!

Bivši komandant VRS se sudiji Alfonsu Oriju obratio na kraju iskaza svedoka odbrane Žarka Stojkovića, kome je bio kum na venčanju u Beogradu, 16. jula 1995, u vreme kada je, po optužnici, VRS streljala hiljade muslimana iz Srebrenice

Optuženi general Ratko Mladić obećao je na zasedanju Haškog tribunala, da će predsedavajućem sudiji poslati litar rakije "frontovače", nakon što ga "oslobodi".

General Mladić se sudiji Alfonsu Oriju obratio na kraju iskaza svedoka odbrane Žarka Stojkovića, kome je bio kum na venčanju u Beogradu, 16. jula 1995, u vreme kada je, po optužnici, VRS streljala hiljade muslimana iz Srebrenice

Evo kako je žena Ratka Mladića branila svog muža u hagu!

- Kad me budete oslobodili, poslaću vam litru "frontovače" - rekao je sudiji general Mladić, obraćajući mu se sa "druže Ori".

Bivši komandant Vojske Republike Srpske, Mladić (73) optužen je za genocid u Srebrenici, progon muslimana i Hrvata širom BiH, koji je u šest opština imao razmere genocida, terorisanje stanovništva Sarajeva dugotrajnim granatiranjem i snajperisanjem i uzimanje kao talaca pripadnika Unprofora, 1992-95.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sjaks

    21. avgust 2015 | 13:08

    Samo hrabro generale, ima srba koji su jos uz tebe.

  • Miki

    21. avgust 2015 | 18:46

    Generale,generale vojnici se s tobom hvale.Narodu svome postao si drag, jer branio si samo nas kucni prag.Bravo Generale usao si u istoriju kao najveci general na kraju 20-og vijeka Samo bagra,olos moze da te mrzi i da ti zavidi na Tvom maestralnom vojnickom umecu

  • Ogi

    21. avgust 2015 | 11:24

    Muka mi je od ovih balavaca koji ne znaju dalje od Happy TV i Stoje,nemojte da vise komentarisete mog bolesnog komandata.tacka i hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA