ĐURIĆ: Energetski sistem na severu Kosova i Metohije ostao je u našim rukama

- Snabdevanje i prekidač za struju će biti u našim rukama i to je velika pobeda za Srbiju - rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju

  • 4

Energetski sistem na severu Kosova i Metohije ostao je u našim rukama, kao i prekidač za struju, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić, i naglasio da je to velika pobeda Srbije.

- Srbija i Elektroprivreda Srbije (EPS) nastaviće preko svojih ćerki kompanija da snabdeva i distribuira struju stanovnicima severa KIM - rekao je Ðurić, povodom postignutih dogovora u Briselu.

On je dodao da je od sporazuma o energetici najviše strepeo zbog ekonomskih i političkih poslediča tog sporazuma, ali je istakao da je energetski sistem na severu Kosova i Metohije ostao je u našim rukama, što je velika pobeda Srbije.

KIRBI ČESTITAO VUČIĆU: Potpisivanje sporazuma će dodatno ojačati stabilnost u regionu

Ðurić je rekao da treba učiniti sve da ćerke kompanije EPS-a budu ekonomski održive i da se poboljša naplata struje na severu KIM.

- Snabdevanje i prekidač za struju će biti u našim rukama i to je velika pobeda za Srbiju - istakao je Ðurić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lapis

    26. avgust 2015 | 18:00

    I sad će kao plaćati račune... 'ajte molim vas... Južno od Save i Dunava, u onoj pravoj Srbiji, bez Vojvodine, naplata svih računa je dvadesetak odsto, dok u Vojvodini 95% domaćinstava redovno plaća. Vojvodina naša dika... Island je mogao, mi možemo...

  • *DELIJA*

    27. avgust 2015 | 07:30

    A u čijim rukama je ostao utikač?

  • Natasa

    27. avgust 2015 | 00:39

    Bravo Marko, gradjani Srbije su ponosni na tebe i Vučića. Imamo veliki razlog za slavlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA