STEFANOVIĆ SA ČEPURINOM: O terorizmu, migrantima i unapređenju policijske saradnje

Ministar unutrašnjih poslova i ruski ambasador pohvalili su rad Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša, koji aktivno učestvuje u pomoći oko zbrinjavanja migranata, gašenju požara i drugim vanrednim situacijama

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom, sa kojim je razgovarao o unapređenju policijske saradnje u borbi protiv terorizma, iregularnih migracija, vanrednih situacija i svih vidova kriminala.

Tokom susreta, Stefanović i Čepurin pohvalili su rad Srpsko-ruskog humanitarnog centra iz Niša, koji aktivno učestvuje u pomoći oko zbrinjavanja migranata, gašenju požara i drugim vanrednim situacijama.

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Srbija je bezbedna, svaki migrant se kontroliše!

Ambasador Čepurin je najavio da će Ruska Federacija Srbiji donirati još vatrogasnih vozila i predložio organizovanje specijalističkih obuka za pripadnike Uprave za obezbeđenje i Žandarmerije, a na osnovu potreba Ministarstva.

Ministar Stefanović je istakao da je jedan od prioriteta MUP-a bezbednost građana i dodao da će saradnja sa ruskim stručnim službama doprineti ostvarenju tog cilja.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncica J.

    28. avgust 2015 | 22:15

    Saradnja sa tako dobro organizovanim drzavama kao sto je Rusija vrlo je znacajna. Jedino tako mozemo imatI stabilnu zemlju. Rusija je uvek bila prijatelj Srbiji .Svaka cast,Stefanovicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA