STEFANOVIĆ TVRDI: Dačić i Pajtić govore iste reči!

- Nije se Vučić viđao sa kriminalcima i to je ono što je istina i to očigledno neke ljude boli i neće on da plaća reket Tabloidu i sličnim medijima koji pokusavaju na najgori mogući način da pišu svakog dana, izmišljajući o njegovoj porodici, ocu i majci - rekao je Stefanović

  • 34

I Pajtić i Dačić govore isto, komentarisao je ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović događaje nakon objavljivanja snimaka susreta lidera SPS sa Rodoljubom Radulovićem, ocenivši da je vreme da SNS pošalje jasan signal kakvu Srbiju želi i kako to postići.

- Danas i Pajtić i Dačić govore istu stvar, poput koalicionih partnera, i nije im problem što se Dačić sastao i družio sa Mišom Bananom, nego je problem što se to pojavilo u medijima. I Pajtiću nije problem što ti susreti traju godinama, nego je problem da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili neće i to priča čovek koji ni danas nije na svom radnom mestu i ne radi ono za šta ga plaćaju građani Vojvodine - rekao je za Stefanović za Tanjug, uz opasku da je užasno koliko "duplih aršina svakodnevno gledamo".

On je kao primer naveo pisanje CINS-a i BIRN-a o Zapadnoj Tamnavi, navodeći da i kada takvo pisanje nije istinito onda su to uvažene demokratske institucije, "a kada iste pišu o susretu Dačića sa Rodoljubom Radulovićem onda su to institucije koje rade pod okriljem Aleksandra Vučića", koje, kako je dodao, inace o njemu pišu sve najgore od svog postojanja.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Nije se Vučić viđao sa kriminalcima i to je ono što je istina i to očigledno neke ljude boli i neće on da plaća reket Tabloidu i sličnim medijima koji pokusavaju na najgori mogući način da pišu svakog dana, izmišljajući o njegovoj porodici, ocu i majci - rekao je Stefanović i dodao da Vučić neće podleći takvoj vrsti pritisaka.

- I to nije problem ni Dačiću, ni Pajtiću i nije problem što Dačića nema u tim novinama u negativnom kontekstu pet godina, a o Vučiću pišu svaki dan - dodao je Stefanović.

Dodao je i da određene interesne grupe pokušavaju da stvore veoma lošu i tešku atmosferu u Srbiji i to u trenutku kada zemlja beleži konstantno bolje ekonomske rezultate, ali da je uveren da većina građana podržava odgovornu, poštenu politiku koju predstavlja Vučić, a ne kriminalnu politiku uništavanja zemlje.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Zato će, kako je najavio, na Predsedništvu SNS zatražiti da se o svemu tome ozbiljno razgovara, jer je vreme da SNS pošalje jasan signal šta želi u Srbiji i kako želi da nastavimo da Srbija zaista ide napred.

- Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora o tome će odlučiti Vučić, predsednik stranke, ali mi hoćemo da pokazemo da Srbija može mnogo bolje napred, da može sa ozbiljnim, vrednim i poštenim ljudima da ima svoju budućnost - poručio je Stefanović.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FIGARO

    8. septembar 2015 | 15:58

    Bivša vlast napada koalicione partnere iz te bivše vlasti, podmetali snimanje, prljavo i podmuklo, zarad ucene i vlasti ,napad je na Dačića ali posredno na ovu vlast.

  • Jeca

    8. septembar 2015 | 15:34

    Rado bi pojedinci u javnost izbacili kompromitujuce snimke ili bilo kakav materijal u vezi Vucica, ali toga nema i tu je velika Vuciceva prednost.

  • kiki

    8. septembar 2015 | 15:38

    Naravno da govore kada su isti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA