HIT PRIČA - KO MERI KRVNI PRITISAK U VLADI SRBIJE? Nije doktor već jedna od MINISTARKI!

U Vladi Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, o zdravlju ministara i njihovom krvnom pritisku brine jedna od ministarki

  • 2

VEROVALI ILI NE! U Vladi Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, o zdravlju ministara i njihovom krvnom pritisku brine jedna od ministarki! Telegraf.rs vam otkriva ovu tajnu.

Teški pregovori u Briselu, brojne obaveze oko ispunjavanja svih obaveza o otvaranju poglavlja sa EU, razni pregovori sa investitorima, problemi sa štrajkovima, rokovi kada koji Zakon mora da bude donešen i druge obaveze utiču na skok krvnog pritiska ministara u kabinetu Aleksandra Vučića.

Međutim, srpski ministri ne idu kod lekara da im izmeri pritisak, već kod jedne od ministarki u vladi Aleksandra Vučića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U kabinetu ministarke bez portfelja zadužene za EU Jadranke Joksimović, tačnije u jednoj od fioka njenog radnog stola nalazi se aparat za merenje pritiska, za ne daj bože.

Ministarka Joksimović ga ne koristi često, jer se poslovi u njenom resoru obavljaju po predviđenom planu, ali zato nije retkost da zaposleni u drugim resorima, pa i po koji ministar svrati u kabinet ministra zaduženog za EU da na brzinu izmeri krvni i srčani pritisak, kao i otkucaje srca!

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kladovo

    13. septembar 2015 | 14:04

    Sta li ce im to? Zaposleni u vladi nemaju pritisak jer zive bez stresa i briga. Odakle im pritisak?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA