VUČIĆ: Ako EU ne reaguje do 14 sati na situaciju na granici Hrvatske i Srbije, preduzećemo KONTRAMERE!

- Čekamo da EU reaguje do 14 sati, a onda će Srbija reagovati mirno, ne kršeći propise, ali će ukazati da Hrvatska ne može da se iživljava, ponižava Srbiju i uništava privredu Srbije bez posledica - istakao je srpski premijer

  • 82

Ukoliko EU do 14,00 sati ne odgovori na situaciju na granici Hrvatske i Srbije, Srbija će preduzeti kontramere zbog jednostranog zatvaranja granice sa Srbijom za srpske kamione, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić.

- Čekamo da EU reaguje do 14 sati, a onda će Srbija reagovati mirno, ne kršeći propise, ali će ukazati da Hrvatska ne može da se iživljava, ponižava Srbiju i uništava privredu Srbije bez posledica - istakao je Vučić.

VUČIĆ PORUČIO HRVATIMA - NEĆU VAM DATI DA GAZITE SRBIJU! Otvorite granicu ili UZVRAĆAMO UDARAC!

Vučić je ocenio da je potez Hrvatske "skandal neverovatnih razmera".

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dama bez blama

    22. septembar 2015 | 12:39

    Samo ostro, ne bojimo se nikoga. Mi smo se dostojanstveno poneli i lepo ugostili migrante, dobili pohvale, imamo sa cim pred svet, a hrvati ce gledati u prste, sto kaze nas narod kada dodje do podvlacenja crte, a hoce, jer ce i eu dogoreti ovakvo ponasanje na Balkanu. Mi smo sigurni.

  • Black

    22. septembar 2015 | 11:15

    Ovog puta je Vučić u pravu! Našoj privredi su nanete više milionske štete koje nećemo moći nadoknaditi i to zbog čega- zbog nečijeg ćefa? I treba da se preuzmu kontra mere i da se i tim hrvatima već jednom pokaže da ne rade oni baš sve kako treba!

  • Jana

    22. septembar 2015 | 11:54

    Jos jedan dokaz koliko se premijer trudi i bori za nasu drzavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA