VUČIĆ PORUČIO BABIĆU: Da se javno izviniš, nema nikakve pete kolone u Srbiji!

- Kao predsednik SNS najoštrije osuđujem izjavu predsednika poslaničke grupe SNS o postojanju nekakve pete kolone u Srbiji. Poslanici pojedinih partija su se kao i obično ponašali licemerno i neodgovorno, ali nikakva peta kolona u Srbiji ne postoji i siguran sam da neće ni postojati - poručio je premijer Srbije

  • 0

Predsednik SNS Aleksandar Vučić, osudio je danas izjavu šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Zorana Babića, koji je poslanike pojedinih opozicionih stranaka nazvao "petom kolonom" i pozvao ga da se javno izvini.

- Kao predsednik SNS najoštrije osuđujem izjavu predsednika poslaničke grupe SNS o postojanju nekakve pete kolone u Srbiji. Poslanici pojedinih partija su se kao i obično ponašali licemerno i neodgovorno, ali nikakva peta kolona u Srbiji ne postoji i siguran sam da neće ni postojati -  poručio je Vučić, premijer Srbije.

VUČIĆ na Kosovu i Metohiji POČETKOM OKTOBRA!

Vučić je rekao da je takav rečnik prema političkim protivnicima potpuno nedozvoljen.

- Zato pozivam predsednika poslaničke grupe Zorana Babića da se javno izvini, a u njegovo ime se ja izvinjavam svakome ko je na bilo koji način pomislio da se to na njega odnosi. Takvih ljudi u našoj zemlji nema i potpuno sam siguran da ih nikada neće biti", istakao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA