ZORAN MILANOVIĆ I DALJE UDARA PO SRBIJI: Evo šta su mu PORUČILI srpski ministri!

Premijer Hrvatske Zoran Milanović, nastavio je sa zapaljivim izjavama upućenim Srbiji te je tako izjavio da uopšte više ne želi da razgovara sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da nema pojma ko je Tomislav Nikolić

  • 73

Premijer Hrvatske Zoran Milanović, nastavio je sa zapaljivim izjavama upućenim Srbiji te je tako izjavio da uopšte više ne želi da razgovara sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, kao i da nema pojma ko je Tomislav Nikolić! Ove izjave usledile su nakon pitanja: "Da li je Srbija počela da usmerava izbeglice na granični prelaz Horgoš?"

VUČIĆ: Razgovarao bih i sa crnim ĐAVOLOM ako je to korisno za Srbiju!

BLIŽE SE IZBORI U HRVATSKOJ: Da li su Milanovićeve izjave protiv Srba deo predizborne kampanje?

- Dođe mi da svoje protivnike nosim kao orden na odelu. Ne želim uopšte više razgovarati sa Vučićem - rekao je Milanović i  dodao da ne ide u šoping po Njujorku. "A ko je uopšte taj Nikolić?" - upitao je on.

DOĐE MI DA SVOJE PROTIVNIKE NOSIM KO ORDEN NA ODELU: Milanović neće više da razgovara s Vučićem

Ministar policije Srbije Nebojša Stefanović zbog ovih izjava hrvatskog premijera rekao je da je "Milanović izgubio kompas".

Foto: MUP Foto: MUP

- Milanović je očigledno izgubio kompas i odavno je prestao da se ponaša kao premijer. Mi na uvrede nećemo odgovarati uvredama. Jasno je da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti - rekao je Stefanović.

Ministar za rad i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da je Milanović dokazao da je "mali političar".

- Svoje želje neka ostavi za sebe i svoju porodicu. Gospodin Milanović je pokazao da je mali političar i da nikada neće postati veliki državnik - rekao je Vulin.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Podsetimo premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je "da bi razgovarao i sa crnim đavolom ukoliko je to u interesu njegovog naroda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malena

    29. septembar 2015 | 11:17

    Sta reci o takvom politicaru? Ne moze da preboli to sto se ne obaziremo na njega, pa udara na nisko! Sramota za takvog politicara!

  • ema

    29. septembar 2015 | 08:41

    A ko bese taj Milanovic?

  • Плавушица 2

    29. septembar 2015 | 09:25

    Милановић дефинитивно има комплека Вучића. Срамота је да један озбиљан политичар користи овакав вокабулар. Покушавајући да минимализује значај нашег председника не схвата да се хвали својим основним политичким незнањем, које је недопустиво.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA