MOJ SLOBA JE UMRO NA DAN KADA SAM MU REKLA DA GA VOLIM: Emotivna ispovest Mire Marković ZAPALILA JE SRBIJU!

- Bio je lepši od svega što sam mislila da je lepo, od svega čemu sam se divila. Lepši od svih bajki, od peska na morskoj obali, od mirisa tek pokošene trave, od alpskog sutona na planini - napisala je Mira MArković o svom suprugu

  • 81

Supruga bivšeg predsednika SRJ i osnivača SPS-a Slobodana Miloševića, Mira Marković u svojim memoarima "Bilo je to ovako" po prvi put otkrila je šta je radila na dan Miloševićeve smrti, kako je njen muž razgovarao sa Zoranom Đinđićem, ko joj je tražio pare da dođe na sahranu i ko ih je izdao u Srbiji!

 

OTKRIVAMO: Kakva je veza CARINSKOG RATA između Srbije i Hrvatske, zatvaranja granica i Slobodana Miloševića!

 

ISPOVEST MIRE MARKOVIĆ: Jedina želja mi je da se vratim u Srbiju i odem na SLOBIN GROB!

 

"Poslednji pu smo razgovarali 10. marta. To je bio onaj dan jedne daleke godine kada sam mu u dvorištu požarevačke gimnazije rekla da ga volim i on meni. Srbija se od njega opraštala 17. marta, a one davne godine smo se nas dvoje zakleli jedno drugom da ćemo se večno voleti. Marko i jasmo mu pisali poslednje pismo 14. marta, na dan kada smo se venčali. Mart je bio naš mesec. Naš život je počeo i završio se u martu", piše Mira Marković u svojoj knjizi "Bilo je to ovako", koja je od sutra u prodaji.

 

Foto: Profimedia/Polaros

Foto: Profimedia/Polaros

 

- Bio je lepši od svega što sam mislila da je lepo, od svega čemu sam se divila. Lepši od svih bajki, od peska na morskoj obali, od mirisa tek pokošene trave, od alpskog sutona na planini - napisala je Mira opisujući svog supruga.

 

Ona otkriva da joj je Milošević da joj je pesmu iz filma Crni Orfej pevao godinama, od prvog puta kada su ga pogledali, pa čak i kada je bio u zatvoru.

 

Foto: Profimedia/Polaris

Foto: Profimedia/Polaris

 

- Pevao mi je poslednji put u haškom zatvoru dok smo sedeli blizuprozora od neprobojnog stakla i s teškim gvozdenim rešetkama, a napolju je bilo leto - napisala je Mira.

 

Ona je u svojoj knjizi otkrila mnoge detalje iz života, kao i ko joj je tražio novac da dođe na sahranu suprugu, ko ju je izdao, kako je Slobodan pričao sa Zoranom Đinđićem i druge zanimljive stvari, koje će po prvi put biti objavljene u njenim memoarima "Bilo je to ovako" koji će od sutra biti u prodaji.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    30. septembar 2015 | 08:15

    Kakva patetika....a mi smo umrli onog momenta kada ste ti i on došli na vlast.Ukrali ste nam najlepše godine života!Nažalost tvoja priča me ne pogadja...naprotiv.....

  • NS

    30. septembar 2015 | 08:06

    Pravicemo Slobu od blata!

  • Stefan

    30. septembar 2015 | 08:12

    Vreme brise sve. To sto su ona i njena porodica napravili nasoj zemlji nesme nikada da se zaboravi. Za vreme njihove vlasti zemlja se vratila 100 godina unazad. Desetine hiljada poginulo . Stotine hiljada raseljeno . Od cega zive oni van zemlje. Od stotina miliona evra ukradenih para ovog naroda. Milosevic nije trebao da bude isporucen hagu. Istorijki gledano on nista nije kriv. Njemu je trebalo da se sudi u srbiji za zlocin prema srbiji i srpskom narodu. Za unistenje i pljacku srbije od strane njegove porodice i saradnika Koliko je gore pomenuta gospodja koja glumi zrtvu i jednu neznu dusu napacenu u proslosti unistila ljudskih zivota koliko porodica jednim potezom jednom svojom recju. Tokom njihove vladavine njihova deca , i jedno i drugo svako na svoj nacin ponasali su se kao da su bogovi. Svi znamo u kakvim sve poslovima je ucestvovao Marko. I sta sada. Sada kroz ovakve tekstove i kroz vreme treba da se operu njihove biografije kao da nista nije bilo. Srbija zemlja cuda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA