SNS TRAŽI HITNO REŠENJE "SLUČAJA PAJTIĆ": Odmah ispitati navode lidera DS-a da ga PRISLUŠKUJU!

- Građani Srbije moraju saznati da li neko stvarno prisluškuje Bojana Pajtića ili je današnja konferencija za novinare i konstruisanje afere dogovor sa njegovim partnerom Redžepovićem, sa kojim drži sajt 'Teleprompter" - rekao je Aleksandar Jovičić

  • 39

Srpska napredna stranka (SNS) danas je, povodom tvrdnji predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića da je prisluškivan, saopštila da očekuje od nadležnih službi da se svi Pajtićevi navodi ispitaju i da se javnost o tome što pre informiše.

Direktor EMS-a odgovorio Bojanu Pajtiću i Lidiji Udovički

Pajtić je danas na konferenciji za novinare u Novom Sadu potvrdio da je transkript razgovora između njega i Lidije Udovički, koji je objavljen u pojedinim medijima, autentičan, da je vođen pre više od godinu dana i da će protiv NN lica podneti krivičnu prijavu za nezakonito prisluškivanje.

Foto: Promo, Tanjug/Boki Foto: Promo, Tanjug/Boki

Pojedini internet mediji objavili su juče transkript razgovora između Pajtića i Lidije Udovički, sestre ministarke Kori Udovički, koja je tada bila predstavnica američke firme Continental Wind Partners (CWP), a u kojem se pominje da je direktor Elektromreže Srbije (EMS) Nikola Petrović tražio "reket" od dva miliona evra od te kompanije da bi je priključili na mrežu EMS.

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić u saopštenju pitao Pajtića da li je, "možda, sve to dogovorio sa svojim doskorašnjim zaposlenikom i partnerom Danilom Redžepovićem", dodavši da od nadležnih organa očekuje da pitaju Redžepovića odakle mu transkript razgovora Pajtića i Lidije Udovički.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Građani Srbije moraju saznati da li neko stvarno prisluškuje Bojana Pajtića ili je današnja konferencija za novinare i konstruisanje afere dogovor sa njegovim partnerom Redžepovićem, sa kojim drži sajt 'Teleprompter" - naveo je Jovičić.

On je pitao Pajtića zašto nije pre godinu dana obavestio javnost o sadžini razgovora, jer je, pre svega, kao javni funkcioner, imao zakonsku obavezu da obavesti nadležne državne organe da država reketira investitore.

Jovičić je pitao Pajtića i da li će podneti ostavku na mesto "premijera AP Vojvodine, ako nadležni državni organi dokažu da je lagao, i da je sve smislio sa svojim partnerom Danilom Redžepovićem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raka

    30. septembar 2015 | 15:36

    Kao i sve Pajticeve spletke,i ova ce biti otkrivena brzo.

  • markoni

    30. septembar 2015 | 18:14

    Naravno da treba ispitati, mada cisto sumnjam da ga je neko prisluskivao. Dajte ljudi, ovo je samo marketinski trik.

  • Jugoslav

    30. septembar 2015 | 16:03

    On jadan ispade zrtva sistema!Mučenik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA