DA LI SRBIJI TREBAJU IZBORI NA SVIM NIVOIMA? Evo šta su Srbi rekli o tome. Slažete li se s njima?

Od 17.000 ljudi, koji su dobrovoljno učestvovali u ovoj anketi čak 60,71 odsto odgovorilo je sa DA, 28,69 sa NE, dok je 10,59 reklo da bi taj scenario bio jeftiniji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, rekao je danas da postoji mnogo razloga za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji i da će konačnu odluku o tome doneti 15. oktobra! Telegraf.rs pokrenuo je anketu u kojoj su čitaoci našeg portala odgovorili na pitanje "Da li treba da budu raspisani republički izbori?" Evo šta su rekli.

MNOGO JE RAZLOGA ZA VANREDNE IZBORE! Evo šta je Vučić rekao o raspisivanju IZBORA

- Mnogo je razloga za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, među njima su trenutna atmosfera koja se može osetiti u javnosti, restartovanje odnosa, kao i potreba da se proveri koju političku opciju u Srbiji javnost podržava. Postoji jedan veliki razlog protiv održavanja izbora, to je nastavak ekonomskih reformi, ekonomska konsolidacija i restrukturiranje javnih preduzeća - rekao je Vučić novinarima u Strazburu, nakon zasedanja Saveta Evrope i najavio da će konačnu odluku doneti 15. oktobra.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

ISTRAŽIVANJE: Evo ko bi POBEDIO da se parlamentarni izbori održe u NEDELJU!

U anketi na našem portalu čitaoci su mogli da odgovore na pitanje: "Da li se slažete da istovremeno budu raspisani izbori na svim nivoima u Srbiji?" (republički, pokrajinski i lokalni)

Od 17.000 ljudi, koji su dobrovoljno učestvovali u ovoj anketi čak 60,71 odsto odgovorilo je sa DA, 28,69 sa NE, dok je 10,59 reklo da bi taj scenario bio jeftiniji za Srbiju.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miluz

    1. oktobar 2015 | 21:20

    I to sto pre,na svim nivoima.Konacno da se iskristalisu neke stvari.

  • Raša

    1. oktobar 2015 | 23:09

    Sledeći izbori, ma kada bili biće pogubni za DS baš zbog takve njihove politike!

  • Alisa

    1. oktobar 2015 | 22:29

    Izbori na svim nivoima , ja sam uvek za.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA