VUČIĆ PORUČIO STUDENTIMA: Posvetite se teškom radu, to niko ne može da vam oduzme!

Vučić studentima prava drži predavanje "Srbija između Istoka i Zapada", a dekan Pravnog fakulteta u Beogradu je rekao da je predavanje premijera ključni dokaz koliko država Srbija ceni akademsku zajednicu

  • 51

Školska godina na Pravnom fakultetu u Beogradu započela je danas predavanjem premijera Srbije Aleksandra Vučića, a prema rečima dekana Sime Avramovića, to je prvi put u istoriji te visokoškolske ustanove da jedan predsednik vlade tako otvori studentsku godinu.

Vučić je na početku predavanja zamolio studente da poštuju tu visokoškolsku ustanovu i istakao da su rad i učenje ubedljivo najvažniji.

- Molim da se posvetite teškom radu, to niko ne može da vam oduzme - rekao je premijer obraćajući se studentima.

VUČIĆ: U "petici" sam slušao najvažnija PREDAVANJA (FOTO)

Vučić studentima prava drži predavanje "Srbija između Istoka i Zapada", a Avramović je u uvodnom obraćanju rekao da je predavanje premijera ključni dokaz koliko država Srbija ceni akademsku zajednicu.

Vučić i Avramović su pre predavanja otkrili bistu akademika Slobodana Jovanovića ispred Pravnog fakulteta. Premijer je otvorio i novoizgrađeni amfiteatar u parku iza zgrade fakulteta, gde će se održavati nastava na otvorenom, a posetio je i Muzej fakulteta, biblioteku, čitaonicu i sudnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boycie

    2. oktobar 2015 | 13:12

    Ako je neko dobar primer budućim pravnicima onda je to ovaj čovek, dokaz da se može i pored sve muke doći do čina i poštovanja od strane celog sveta.

  • Bojan

    2. oktobar 2015 | 13:07

    Samo nneka se studenti ugledaju na premijera i sigurno ce uspeeti u zivotu. Covek sa tolikom energijom skoro nije bio premijer Srbije i steta sto ranije nije dosao na celo drzave.

  • Nena

    2. oktobar 2015 | 16:53

    U pravu je! Kada god je u pitanju studiranje i sticanje znanja, samo teškim radom možemo postići velike uspehe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA