ANTIĆ OPTUŽUJE PAJTIĆA: DS je fabrikovao AFERU VETROPARK!

- Direktor Elektromreže Nikola Petrović nije imao nikakvog ličnog uticaja na vođenje ovog projekta - kaže ministarenergetike Srbije

  • 51

Projekat izgradnje vetroparkova vođen je apsolutno u skladu sa procedurama i zakonom, izjavio je danas ministar energetike Aleksandar Antić.

Antić je precizirao da su zakonska rešenja i pravila igre za investitore su jasna, da im daju punu sigurnost poslovanja u Srbiji i onemogućavaju bilo kakvo "administriranje" ministarstava ili preduzeća.

Direktor Elektromreže Nikola Petrović nije imao nikakvog ličnog uticaja na vođenje ovog projekta, precizirao je Antić.

- Jedini dokument koji bi eventualno mogao da bude predmet zolupotreba je građevinska dozvola koju je izdao pokrajinski sekretarijat i to je jedini dokument koji ostavlja prostor za razgovor o korupciji - rekao je Antić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Ministar je ocenio da je polemika nastala ovim povodom u javnosti loš pokušaj DS i Bojana Pajtića da fabrikuju aferu, a sve njhiove navode već su demantovali ključni akteri.

- Niko od onih koje DS pominje nije mogao da utiče na bilo koju fazu u tom poslu, što se odnosi i na direktora Elektromreža Srbije NIkolu Petrovića - rekao je.

- Izuzetno je opasno što Pajtić zloupotrebljava jedan važan posao da blati vladu, koja radi izuzetno značajan projekat i taj se projekat ne sme više provlačiti kroz blato - poručio je Antić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    4. oktobar 2015 | 15:02

    Ja ne bih više ovde ništa ni objašnjavala. Pa, svako je je iole realan vidi da je ovo pokušaj da se učvrsti prelazak cenzusa DS.

  • Bubamara

    4. oktobar 2015 | 14:59

    Može Pajtić da priča u prazno šta god hoće, nema nikakvih dokaza!!!!

  • Lokica

    4. oktobar 2015 | 15:09

    Navikili smo od Pajtica da je njegovo drugo ime "Spletakaroš".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA