ANTIĆ TVRDI: Na izborima UBEDLJIVU POBEDU odnosi vladajuća koalicija!

Socijalisti su spremni za vanredne parlamentarne izbore kad god da budu raspisani, kaže zamenik predsednika SPS

  • 4

Socijalisti su spremni za vanredne parlamentarne izbore kad god da budu raspisani, kaže zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić, koji je uveren da će stranke vladajuće koalicije na svim nivoima ostvariti ubedljivu pobedu.

U tom smislu pominje da je rejting stranaka koje čine vladajuću koaliciju trenutno između 65 i 70 odsto, a kad je reč o socijalistima kaže da im nisu potrebne posebne pripreme za eventualne parlamentarne izbore

Konkretno, Antić očekuje da će njegova stranka na svim predstojećim izborima ostvariti dobre rezultate, jer je, kako kaže, predvođena Ivicom Dačićem to činila i ranije.

On za Tanjug kaže kako veruje da će građani znati to da vrednuju na izborima. Dodaje, mađutim, da SPS ostaje pri dosadašnjem stavu da bi bilo dobro za Srbiju da vanrednih parlamentarnih izbora ne bude i da se uđe u sistem redovnih izbora, zbog finansijskih razloga, ali i spoljnopolitičkih.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Kaže i da će socijalisti podržati svaku odluku premijera, koji je za polovinu oktobra najavio da će "prelomiti" ide li se i na vanredne parlamentarne izbore.

- Uvažićemo stav našeg koalicionog partnera sa kojim imamo odličnu saradnju i delimo istu viziju moderne i razvijene Srbije i njegovu odluku ćemo apsolutno podržati - poručio je Antić.

Za izborne rezultate, dodao je, treba da strahuju opozicione partije koje imaju izuzetno loš rejting kod građana.

- Oni sa jedne strane javno pozivaju na izbore, a sa druge strane se nadaju da ih neće biti - kaže Antić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СОКО

    8. oktobar 2015 | 14:51

    Тако је.али у новој влада нема више СПС - а !!! А то је жеља многих који гласају за СНС а и не скривена жеља доброг дела функционера СНС - а ! Е сад могуће је да Вучића не занима глас народа па опет узме безидејни СПС .

  • Mali

    8. oktobar 2015 | 14:21

    Ne zelimo vise sps u ovoj i narednoj vladi.

  • naivko

    8. oktobar 2015 | 16:30

    Moram teška srca da priznam,nažalost čovek je u pravu.A toliko sam verovao u 5.oktobar.Možda će im se pridružiti i onaj što ih je (SPS)spasao da ne padnu ispod cenzusa i obesmislio 5.oktobar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA