VULIN: Hrvatska ne može da oprosti Vučiću što ju je porazio!

- To je samo dokaz da direktan poraz, koji je Hrvatska doživela u sukobu sa Srbijom po pitanju zatvaranja granica i to na terenu EU, gde je Hrvatska član, a Srbija nije, to Hrvatska jednostavno ne može da oprosti - kaže ministar rada i socijalne politike Srbije

  • 4

Ministar za rad Srbije Aleksandar Vulin je, povodom napada hrvatskih medija na srpskog premijera Aleksandra Vučića proglašavajući ga katolilkom, istakao da je i do sada bilo pokušaja falsifikovanja istorije, te da to nije moglo da se objavi u novinama bez znanja hrvatskih vlasti.

Na desetine Vučića je stradalo od ustaške ruke

Hrvatska, dodao je, jednostavno ne može da oprosti direktan poraz koji joj je donelo zatvaranje granica prema Srbiji.

- To je samo dokaz da direktan poraz, koji je Hrvatska doživela u sukobu sa Srbijom po pitanju zatvaranja granica i to na terenu EU, gde je Hrvatska član, a Srbija nije, to Hrvatska jednostavno ne može da oprosti - rekao je Vulin gostujući u Jutarnjem programu TV Pinka.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lorna

    13. oktobar 2015 | 13:17

    srbija samo ureduje pokatolicene srbe.normalno je da stariji brat samara mladjega i pokazuje mu odakle je potekao..znaju to poluhrvati i zato imamo sve veci otpor ustastvu.Svi oni koji se bune su SRBI posto se gen ne moze mijenjati..braco pokatoliceni srbi..dodjite sebi i vratite se korijenima..budite LJUDI , ovako ste niko i nista...

  • Praistorijska Srbija i Praistorijski Srbi

    13. oktobar 2015 | 12:55

    Gospodin Vulin je kao uvek 100% upravo, nemam nista da dodam. Izgleda, da je dominacija Gospodina Vulina u genima ovog coveka. Samo tako nastavite Gospodine Vulinu , Vi Govorite istinu i nista osim istine. Gospodin Vulin je ponos Srba i Srbije , Aleksandar Vulin primer Srpskog Anti-Fašizma i Anti-Nacizma. Kao uvek Vulin uvek kaze samo istinu i nista drugog osim istine.

  • Nomad

    13. oktobar 2015 | 12:12

    Ostavite se svadje sa Hrvatskom imamo dosta problema i bez prepucavanja sa njima. Mi moramo da resavamo nase probleme, a oni neka se svadjaju sami sa sobom. Moramo da saradjujemo sa njima zbog izbeglica i svetske krize.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA